Kommentit (11)

 1. Niinhän pyy vain istuu napottaa. Ympäri vuotta melskaavat kanahavukat ovat tehneet näistä selvää jälkeä.Enpä ole raskinut ampuilla näitä moneen kymmeneen vuoteen.,-havukoita…

 2. William Munny

  Melskaavat kanahavukat.Siinä sitä taas yksi asesankari hörhö päästelee.

 3. Eikö ole parempi ihmisravintona kuin haukan ravintona. Tänä syksynä näkyy paljon lintupoikueita. Mustikka reissulla näkyi 2 metsopoikuetta, Teeripoikueita näkyy autolla ajaessa suhteellisen paljon. Eli on metsästettävää syksylle.

 4. Taas tätä mullistavaa metsästäjäideologiaa. Ammu ennenkuin luonto kerkiää. Ihmisravintoa voisi hakea sieltä marketin lihatiskiltä. Ei ne taida kanahaukalle siellä myytä.

 5. Mottimasa

  Ekologisuus ja eettisyys ovat tämän päivän juttuja, sekasyöjälle ei eettisempää vaihtoehtoa ravinnonhankkimiseen ole kuin metsästää lihansa metsästä. Ei pärjää markettien tehokidutetut lihat ei alkuunkaan. Kestävästi kannan mukaan kuitenkin verotus, viimeiseen 20 vuoteen tullut 6 metsäkanalintua pyydettyä.

 6. William Nynny vaan ruokkii havukoitaan. Hörhöjä on moneen lähtöön!

 7. Gla

  Empä mi´näkään viitisisisi tositen kirjoitusvihreisiin puuttua. Mutta enpä tajua kanalintujen metsästysvimmaakaan. Eikö ne laukaukset voisi suunnata peuroja kohti, vaikka lämmin kesä ilmeisesti onkin ollut pesinnälle edullinen? Lihan määrä kymmenkertaistuisi ja kaikki muutkin hyötyisi?

 8. William Munny

  No kuules mehtäukko,ne havukat osaa itse sapuskansa hankkia.

 9. A.Jalkanen

  Kuivuus lienee paikoin verottanut lintujen murkinaa mustikan varvustoista.

 10. Mustikkaa on ihan mukavasti turvejängillä ja tuoreiden kankaiden pohjoipouolella.Tämä koillismaalla.
  83 ha rauhoitin linnun pyynnistä vaikka pari koppelopoikuetta ja yksi teeripoikue mailla asustaakin.
  Kaikki muut elukat tapetaan tavattaessa.

 11. Gla

  Etelässäkin mustikkaa on kohtalaisesti. Marjat vaan ovat pieniä ja vaikeasti poimittavia. Nyt kausi alkaa kylläkin olla jo ohi.

Luonto Luonto

Kuvat