Savotta 906 runko taimilaatikoille

Viime kesänä tuli istutettua lähes 40000 tainta, välillä piti kantaa pitempiä pätkiä ja silloin Savotan rinkan runko toimi kantolaitteena.

Kommentit (4)

  1. A.Jalkanen

    Näyttää soivalta peliltä. Miten laatikot on kiinnitetty – kumilonkeroilla?

  2. pihkatappi

    Tässä on vain narulla. Tuossa on lisänä metallinen reikälevy alimman laatikon alla, jos olisi kumirenksuilla laatikoiden kiinnitys, saattaisi toimia ilman tuota pohjalevyäkin, tosin pohjalevy ei paljon paina.

    Kolme laatikkoa mahtuisi tähän ja niin sen suunnittelin, mutta ei se niin mennyt. Kokeilin heti aluksi kolmea lootaa ja rinkan selkään saaminen oli jo tosi vaikeaa ja maastossa kävelystä ei tullut mitään. Noin 40 kiloa rinkassa menee lyhyen matkaa, mutta enempi painoa on ainakin minulle täysin mahdotonta, tarkoitus kuitenkin ensisijaisesti istuttaa enempi puuntaimia ja selvitä ehjänä työpäivästä. Kävelysauvat auttaisivat pitemmillä matkoilla kantaessa, koska horjahduksissa ja pienissä uppoamisissa niillä saisi lisävoimaa reisilihasta säästäen ja ruodon pysymään suorassa. Vakan voi laittaa laatikoiden päälle ja putkenkin ehkä.

  3. Vähän tulee mieleen 90-luvun alku kun reippailtiin metsissä pst-ohjuslaukauksia kannettuna vastaavissa rinkoissa telamiinat käsissä.

  4. Onhan siinä työn makua meille kuuskytä-kuolema välissä touhuajille. Kunto kohhoo, ohhohohhoo!

Tekniikka Tekniikka

Keskustelut

Kuvat