Kommentit (7)

 1. Hyviä ilmeitä Kallen kuvissa, paitsi taitaa se olla yhden ilmeen elukka loppupelissä.
  Radiossa joku luontoheppu sanoi että orava ei eläimenä ole oikeastaan rottaa kummempi, mutta sen imagokampanja on vaan paljon onnistuneempi.

 2. On se ilmeikäs olemukseltaan noin kun se on omissa aatoksissaan.

 3. Nyt en aikoihin laita ainakaan orava kuvaa
  On noita jo ollutkin?

 4. Kiitos laadukkaista ja kauniista oravakuvista! Orava kuuluu olennaisena osana Suomen metsiin ja luontoon.

  Kaunis eläin. Imagokampanja on todellakin onnistunut 🙂

 5. Oravia on mukava seurata . ”Joku luontoheppu” ei ilm. käsitä rotan ja oravan eroa noin niinkuin käytännössä. Oravat oli kyhänneet pesää ilmalämpöpumpun ulkoyksikön ja seinän väliin. Sorkin sen aikomuksen pilalle jo alkuun, jotta eivät sotkisi paikkoja parevekkeella, niin muuttivat läheisen ison männyn latvaan pesimään.

 6. Kesä helteillä vein juoma-astian koivun juurelle eläimille. Oravat käy yhä juomassa, en ole raaskinut lopettaa astian pesua ja täyttöä. Kohta se jäätyy?

 7. Siivoilin sisällä.Rapinaa kuuluu vintiltä.Jostain sieltä orava putkahti koivunrunkoon.Posket pullollaan jotain valkoista.Pyörittelee silmiään lintujen häirinnälle.Jatkaa naapuriin kai pesän rakennukselle.Se riivatun rotta oli tuolipäälisien kankaattomat valkoiset pumpulit repinyt kaikista neljästä tuolista muruiksi.Ne olivat siis kääreenä suussa.
  Joskus keräsi sammalta pihalta käpälillään rullaksi suuhunsa.Aina välillä sivuilta tasasi.Kun tupaten täynnä kiipeää linnunpönttöön vie sisälle.

Luonto Luonto

Kuvat