Teeret

Riistakamera uudella metsätiellä kuvaamassa, kolmessa päivässä oravien, jänisten ja närhien lisäksi nämä kävivät poseeraamassa.

Kommentit (3)

 1. Gla

  Paljonko maksaa käyttökelpoinen riistakamera ja mihin kaupassa pitää osata kiinnittää huomiota, jos kameraa aikoo ostaa?

 2. Gla,

  https://www.retkitukku.fi/tuotemerkit/burrel.html

  Ei ole mitään syytä mainostaa, mutta noita naapuritkin käyttää…. Muitakin merkkejä varmasti on, mutta testivoittajista kannattaa aloittaa.. Perusmalleissakin, siis kaikissa, musta salama (liikkuja ei tiedä tulleensa kuvatuksi). Hinta nousee sitten lisäherkuilla, ja tietenkin kun alkaa tulla superlaadukasta viedeota jne. Ts. pikselit lisääntyy.

  Perusmalleissakin ominaisuudet riittää minusta hyvin jos et nyt kuvakilpailuihin halua niitä lähetellä.

  Lähinnä ratkaise aluksi se, että haluatko lähettävän (kuvat tulee saman tien päätelaitteeseesi), vai pelkästään tallentavan (pääset vaihtamaan helposti kameran muistikortin). Tuon rajauksen jälkeen oikeastaan kyse siitä paljonko haluat touhuun satsata.

  Itselläni ~200€ malli ja kokemukset myönteisiä, ei mitään valittamista. Tosin paremmasta en tiedä kun en ole päässy oikein vertaamaan.

 3. harrastelija

  Ehkä n. 10 vuotta sitten laitoin riistakameran taimikon viereen. Se oli tallentavaa mallia ja muistikortin vaihtaminen oli mielenkiintoinen tapahtuma, kun pääsi katsomaan ”vieraita”. Kuvia tuli metsäkyyhkystä hirviin.
  Kerran laitoin videolle ja siinä kyllä näkyi kesäyönä kuinka hirvi kyllä reagoi kameraan. Pieni hätkähdys oli ensin ja sitten kirvi siirtyi pienen kuusen taakse, josta se sitten hamuili nuolukivea.

  Nyt hirviporukalla on kameroita lähes joka nuolukivellä ja niitä voi seurata kännykällä.

Luonto Luonto

Kuvat