Kommentit (10)

  1. Hyvinkin saattanut olla verokarhu. Näyttää nousseen autosta ja toisessa jalassa maihari.

  2. Tainnut olla vielä ”tupakkimiehiä”, kun tikkuaski pudonnut kiireessä. Voi olla karhu äreellä päällä jos kenkä puristaa; pieneltä näyttää koko tuohon avojalkaan verrattuna .

  3. Aikoinaan leijonan jäljet oli tehty ruokalusikalla…

  4. Hääppöset ruuat tällä verokarhulla ei ole ollut, kun matkan varrelle jättänyt sellaiset jätökset, ettei kokki ole ollut ihan parhaimmillaan. Ei ihme, että pitää kiertää viimeisetkin Kemeratyömaat.

  5. Eikö olekkin niin. että kengän pohjan painaumat ovat kuvassa nousseet ylös?

  6. Niin ne kumpikin jälki on. Niinkuin kipsivaloksella painetulta. Minulla on ”hopeataalari” kiinalainen jossa on aitoon nähden samoin?

  7. Totta, itsekin hämmästyin efektiä, kun olin kuvan ottanut. Voimakas sivuvalo matalalla paistavasta auringosta saa aikaiseksi varsin villin mielikuvan kohojäljestä.

  8. Mutta onpa varsin erikoista keskustelua muuten. Pääasiassa yritetään väittää, etteivät jäljet ole todellisia. Ette taida tuntea Etelä-Karjalan rajamaiden tilannetta. Karhuja on enemmän kuin teerejä.

  9. Joo. On niitä aitoja jälkiä. Mutta jos suurentaisi koiran jäljen, minkähän lainen keskustelu alkaisi…

  10. Meillä oli riistakamera kulkupaikalla leimikon reunassa. Heinäkuussa menin ennakkoraivaamaan eräs aamu. Samaan aikaan kun tulin autolla leimikon toiseen reunaan ,tuli kuva jossa karhu syöksyi leimikolta pois päin. Raivailin ja lähdin 14 jälkeen kotia. Jo 15.30 maissa karhu löntysteli taas leimikolle kuvassa. Oli ollut varmaan päivän läheisessä mäessä parinsadan metrin päässä kuunnellen sahan ääntä. Paikka kaakkois-raja.

Luonto Luonto

Kuvat