Äänekoskella panostetaan tuotekehitykseen – uusi osaamiskeskus aloittaa ensi vuonna

Keskus yhdistää pakkaussuunnitteluosaamisen ja tutkimus- ja kehitystoiminnan saman katon alle.

Uusi osaamiskeskus tulee sisältämään muun muassa toimistotiloja, laboratorion sekä tutkimus- ja kehitystilat.textparagraphparagraphlayoutrichtext (Kuvaaja: Metsä Group)

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board perustaa Äänekosken tehdasalueelle kartonki- ja pakkausinnovaatioihin keskittyvän osaamiskeskuksen. Keskus yhdistää pakkaussuunnitteluosaamisen ja tutkimus- ja kehitystoiminnan saman katon alle, näin pyritään vauhdittamaan tulevaisuuden kartonkien ja pakkausratkaisujen kehitystä.

Keskus tulee sisältämään toimistotiloja, laboratorion, tutkimus- ja kehitystilat, pakkaussuunnittelustudion sekä asiakaspalautekeskuksen. Rakennussuunnittelu alkaa kesällä, toiminnan uusi keskus aloittaa ensi vuonna.

”Uusi osaamiskeskus mahdollistaa yhteiset pakkaussuunnittelutyöpajat ja innovaatiotilaisuudet yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneittemme kanssa, ja auttaa hyödyntämään entistä paremmin kevyiden ensikuitukartonkien tarjoamat mahdollisuudet”, Metsä Boardin myynti- ja markkinointijohtaja Sari Pajari kertoo.

Yhtiön mukaan keskuksen sijainti on ihanteellinen. Samalla alueella sijaitsevat myös esimerkiksi Metsä Groupin biotuotetehdas, Metsä Boardin kartonkitehdas sekä Metsä Springin ja Itochu Corporationin teollinen koelaitos, jossa alkaa tekstiilikuidun valmistus paperisellusta vielä tämän vuoden lopulla.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Keskustelut

Kuvat