Eveliina Pokela Päättäjien Metsäakatemian johtajaksi

Akatemian vuosittaisille kursseille on osallistunut vuodesta 1997 alkaen jo yli 1 500 vaikuttajaa. 

Suomen Metsäyhdistyksen vetämän Päättäjien Metsäakatemian tiimi päivittyy vuoden 2024 alussa. Akatemian johtajana aloittaa metsänhoitaja ja metsäviestinnän asiantuntija Eveliina Pokela ja kurssien projektipäälliköksi on valittu muun muassa Uusi puu -hankkeessa työskennellyt Saara Alanko.

Pokela vastaa tammikuusta alkaen tiimeineen Metsäyhdistyksen vaikuttajille suunnatusta viestinnästä. Pokelan päätehtävänä on johtaa Päättäjien Metsäakatemiaa.

Yhteiskunnan päättäjille ja vaikuttajille suunnattu Päättäjien Metsäakatemia on kutsukurssi ja keskustelufoorumi, jonka tavoitteena on vahvistaa suomalaisten vaikuttajien tietämystä ja kiinnostusta metsäasioihin. Vuosittain järjestettäville kursseille on osallistunut vuodesta 1997 alkaen jo yli 1500 yhteiskunnallista vaikuttajaa.

Tammikuussa myös aloittaa Päättäjien Metsäakatemian projektipäällikkönä Saara Alanko. Alanko koordinoi Päättäjien Metsäakatemian kurssikokonaisuutta ja toteuttaa hankeviestintää. Alangon tehtäviin kuuluu myös Suomen Metsäyhdistyksen järjestämien valtakunnallisten Metsäpäivien markkinointi.

Aiempaa kokemusta vaikuttajaviestinnästä Alangolla on Uusi puu -hankkeesta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänhoito Metsänhoito