Husqvarna kannustaa miehiä lääkäriin – sahahuollon yhteydessä terveystarkastus

Ilmainen tarkastus on tarjolla torstaina Helsingissä.

Säännöllinen lääkärissä käynti unohtuu yhä useammin monilta miehiltä. Tilanteesta huolestunut saha- ja puutarhavälinevalmistaja Husqvarna tarjoaa yhdessä Men’s Health Forumin ja Redminkrop-hyvinvointiorganisaation kanssa miehille kuluttoman terveystarkastuksen kannettavien metsä- ja puutarhatyökalujen huoltoarvioinnin yhteydessä. Kaikille avoin tilaisuus järjestetään torstaina 14.11. Helsingissä Koneliike Oleniuksen tiloissa.

”Miehillä on usein monia tekosyitä, joiden vuoksi he eivät käy lääkärissä, vaikka he tuntisivat siihen tarvetta. Ongelmana on, että liika odottaminen ja asian lykkääminen voivat johtaa vakaviin sairauksiin. Mielestämme sama koskee myös työkaluja, jos niitä ei huolleta asianmukaisesti. Työkalut ovat kovassa käytössä, ja siksi myös ne on hyvä tarkastuttaa säännöllisesti”, kertoo Husqvarnan Pohjois-Euroopan markkinointipäällikkö Linda Neal.

Husqvarna järjestää miesten ja työkalujen terveystarkastuksen marraskuun aikana kaikissa Pohjoismaissa. Terveystarkastuksen tekee terveysalan ammattilainen. Jonotuksen välttämiseksi vierailijat voivat varata tarkastukseen ajan. Lisäksi verkossa on tarjolla terveystesti, jonka avulla selviää, onko lääkärissä käynnille tarvetta.

Turvallisuussyistä koneiden huoltoarvioinnissa voidaan tarkastaa vain ne koneet, joita jälleenmyyjälle on myynnissä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Blogit ja Kolumnit