Metsä Group tarjoaa satojen eurojen bonuksia kevään puukaupoista

Tarjous koskee sekä nykyisiä että uusia omistajajäseniä.

Metsä Group maksaa lisäbonusta omistajajäsenilleen helmi-huhtikuussa tehdyistä puukaupoista. Harvennushakkuilla bonus on 100 euroa hehtaarilta ja uudistushakkuilla 300 euroa hehtaarilta normaalin puukauppabonuksen lisäksi, kun hakkuu tehdään Metsä Group Plus -hoitomallin mukaan. Monimuotoisuutta korostavassa hoitomallissa esimerkiksi jätetään enemmän säästöpuita ja tehdään enemmän tekopökkelöitä per hehtaari.

Etu on tarjolla sekä nykyisille että uusille jäsenille, jotka liittyvät Metsä Groupin omistajajäseniksi ja tekevät Metsä Group Plus -puukaupat 1.2. – 30.4.2024.

”Omistajajäsenemme ovat aina puukaupoissa etusijalla ja heille on tarjolla kattavat edut samalla. Vuonna 2023 maksoimme omistajajäsenille ennätyksellisen 101 miljoonan euron voitonjaon vuodelta 2022 sekä lisäksi puukaupan bonuksia ja hintatakuita noin 24 miljoonaa euroa”, metsäjohtaja Juha Jumppanen sanoo tiedotteessa.

Metsä Groupin sopimusasiakkaat saavat kampanjan aikana tehdyille puukaupoilleen rajattoman hintatakuun kuitupuille ja runkohinnoitelluille puukaupoille.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa