Metsään.fi-palvelu uudistuu, aukeaa ensi perjantaina

Palvelu avautuu samaan aikaan kuin uuden metka-kannustejärjestelmän tukien haku.

Suomen metsäkeskuksen sähköinen asiointipalvelu Metsään.fi uudistuu. Ensimmäinen versio uudistuvasta palvelusta on metsänomistajien ja metsäalan toimijoiden käytössä maaliskuun alusta lähtien.

Metsään.fi-palvelu tarjoaa metsänomistajalle tietoa omista metsistä sekä mahdollisuuden asiointiin sekä Metsäkeskuksen että metsäalan palveluntarjoajien kanssa.

Vuonna 2012 avattu Metsään.fi on Suomen käytetyin metsäalan verkkopalvelu.

” Uudistunut palvelu avautuu 1.3. eli samaan aikaan kuin uuden metsätalouden kannustejärjestelmä metkan tukien haku. Alkuvaiheessa Metsään.fissä on mahdollista hakea tukea taimikon ja nuoren metsän hoitoon sekä terveyslannoitukseen”, kertoo vastaava Hanna Parviainen Suomen metsäkeskuksesta.

Metsään.fi-palvelua voi myös käyttää mobiililaitteella, jolloin käyttäjä pystyy hyödyntämään sijaintinsa paikannusta. Siitä on hyötyä, kun tutustuu metsäänsä ja palvelussa oleviin metsätietoihin maastossa.

Palvelun vanha käyttöliittymä toimii siirtymävaiheessa uuden kanssa rinnakkain. Käyttäjän ei tarvitse itse huolehtia siitä, asioiko hän uudistuvassa vai aiemmassa Metsään.fi-palvelussa, vaan siirtymiset ohjautuvat asiointitarpeen mukaisesti.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänhoito Metsänhoito