Metsänomistajille oma edustaja MTK:n johtoon

Matti Alatalo valittiin äänestyksellä valtuuskunnan toiseksi varapuheenjohtajaksi.

Metsäväki on saanut edustajansa MTK:n valtuuskunnan puheenjohtajistoon. Valtuuskunta on järjestön ylin päättävä elin.

Valtuuskunnan toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Metsänhoitoyhdistys Koillismaan puheenjohtaja Matti Alatalo Pudasjärveltä. Hän voitti äänestyksessä MTK-Kuhmon puheenjohtajan Eija Komulaisen.

Alatalo on monen toimen maaseutuyrittäjä. Lypsykarjan lisäksi hän hoitaa metsiään ja urakoi maarakennusalalla. Hän on myös MTK:n metsävaltuuskunnan jäsen.

”Ykkösasia on, että metsäpuoli on näkyvästi esillä MTK:n toiminnassa ja kärkipaikoilla”, Alatalo totesi MTK:n sanomalehdelle Maaseudun Tulevaisuudelle.

MTK:n valtuuskunnan puheenjohtajana jatkaa Eerikki Viljanen Vihdistä ja ensimmäisenä varapuheenjohtajana Tiina Linnainmaa Hämeenkyröstä.

Kommentit (1)

  1. Metsäkupsa

    Jo oli aikakin,ennemmistö jäsenistöstä metsänomistajia Mhy:kautta.Metsänomistajat ovat jatkossa taho,joka ei halua olla vain maksaja olemattomalla vaikusvallalla.Viljelijärivit harvenevat jatkossakin,mutta vallastaan junttaporukoineen pitävät .Jäsenillä pitäisi olla yksi samanarvoinen ääni,jolloin demokratia vahvistuisi.Nyt kepun jatke,ei vastaa jäsenistön enemmistön kantoja.

Metsänomistus Metsänomistus