MHYP Oy:n uudeksi kehittämispäälliköksi nimitetty Esa Viitarinne

Viitarinne ryhtyy hoitamaan toimitusjohtajaksi nimitetyn Harri Huupposen tehtäviä.

Metsänhoitaja Esa Viitarinne on nimitetty Metsänhoitoyhdistysten Palvelu MHYP Oy:n kehittämispäälliköksi ja Metsätilat.fi Palvelut Oy:n toimitusjohtajaksi. Tehtäviä hoitanut Harri Huupponen on aikaisemmin valittu MHYP:n uudeksi toimitusjohtajaksi.

Kaksikko siirtyy uusiin tehtäviinsä vuodenvaihteessa. MHYP:n nykyinen toimitusjohtaja Jouni Tiainen jää pois yhtiön palveluksesta ensi maaliskuussa.

Viitarinne vastaa kehittämispäällikkönä osaltaan mm. metsänhoitoyhdistysketjun suurasiakkuuskonseptista sekä muista kehittämistehtävistä.

Metsätilat.fi-välitysketjun toimitusjohtajana Viitarinne vastaa mm. ketjun uuden välitysportaalin edelleen kehittämisestä, välittäjien tukipalvelusta ja osaamisen kehittämisestä, valtakunnallisesta viestinnästä ja markkinoinnista sekä palvelun lainmukaisuudesta.

Esa Viitarinne on työskennellyt metsänhoitoyhdistyskentässä metsäasiantuntijana, erityisasiantuntijana ja kehittämispäällikkönä. Metsätilat.fi-ketjussa Viitarinne on työskennellyt kiinteistönvälittäjänä ja vastaavana hoitajana.

MhyP Oy on metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n omistama palveluyhtiö, jonka pääasiallinen tehtävä on tuottaa keskusyhteisöpalveluja omistajilleen. Metsätilat.fi Palvelut Oy on seitsemän Metsätilat.fi välitysyhtiön omistama palveluyhtiö.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänhoito Metsänhoito

Kuvat