Norppalive päättyi, katselukertoja yli kolme miljoonaa

New York Times, Washington Post ja Fox News kertoivat Pullervosta, ja saksalaiset katselivat lähetystä satojatuhansia kertoja.

Pullervo-norppa kiinnosti Suomessa ja maailmalla niin tiedotusvälineitä kuin ihmisiäkin. (Kuvaaja: Kuvakaappaus WWF:n Norppalivestä)
Pullervo-norppa kiinnosti Suomessa ja maailmalla niin tiedotusvälineitä kuin ihmisiäkin. (Kuvaaja: Kuvakaappaus WWF:n Norppalivestä)

Tälläkin kertaa suursuosioon noussut WWF:n Norppalive on päättynyt. Livelähetystä katseltiin hieman yli kolmen viikon aikana kolme miljoonaa kertaa. WWF toteuttaa livelähetyksen myös ensi vuonna.

”Norppaliven toinen tuotantokausi oli upea. Pullervo teki paluun livelähetykseen ja ihmisten sydämiin. Tavoitteenamme oli nostaa tietoisuutta erittäin uhanalaisesta saimaannorpasta ja uskomme onnistuneemme siinä”, WWF:n tiedottaja Joonas Fritze sanoo.

Norppalive kiinnosti myös Suomen rajojen ulkopuolella. Esimerkiksi yhdysvaltalaiset The New York Times, Washington Post ja Fox News kertoivat Pullervosta, ja saksalaiset katselivat lähetystä satojatuhansia kertoja.

Viime vuonna Norppaliveä katseltiin hieman yli kaksi miljoona kertaa. Tänä vuonna katseluita oli siis noin miljoona enemmän, vaikka lähetys jäi viikon viime kevättä lyhyemmäksi.

”Tulemme toteuttamaan Norppaliven myös ensi vuonna. Siihen asti meidän on autettava yhdessä Pullervoa ja sen erittäin uhanalaisia lajitovereita”, WWF:n suojelujohtaja Jari Luukkonen sanoo.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Luonto Luonto

Keskustelut

Kuvat