Ponsse uudistaa Scorpioninsa

Scorpionin kakkosversio on perinpohjin uudistettu, Skogenin haastattelema Ponssen Ruotsin tytäryhtiön toimitusjohtaja Carl-Henrik Hammar kertoo.

Ponsse uudistaa ehkä tunnetuimman tuotteensa, erikoisen näköisen Ponsse Scorpion -hakkuukoneen. Ruotsalaisen metsäalan lehden, Skogenin (2/18) haastattelema Ponssen Ruotsin tytäryhtiön toimitusjohtaja Carl-Henrik Hammar paljastaa, että Scorpionin kakkosversio on perin pohjin uudistettu.

”Kyse on miltei uutuuskoneen esittelystä. Kone on jo tuotannossa, mutta emme ole markkinoineet sitä vielä”, Hammar totesi Skogenille.

Ponssen toimitusjohtaja Juho Nummelan mukaan tavoitteena on ollut tuoda uusinta tekniikkaa sekä Scorpioniin että Ponssen muihin koneisin.

”Hydraulijärjestelmiin on tehty parannuksia, jotka alentavat polttoaineen kulutusta. Koneen laskentatehoa on lisätty tuntuvasti. Myös kuljettajan työympäristöä on paranneltu. Kaukaa katsoen uusi kone näyttää samalta kuin nykyinenkin, vaikka muutoksia on tehty paljon.”

Nummelan mukaan Ponsse valmistelee myös muita uusien tuotteiden lanseerauksia tänä vuonna. Uudistettu Scorpion esiteltäneen elokuussa FinnMetko-messuilla Jämsänkoskella.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Kuvat