Säkkinen, Haapaniemi ja Kimmo maa- ja metsätalousministeri Lepän erityisavustajiksi

Teppo Säkkisen vastuulla ovat luonnonvarat, Satu Haapaniemen vastuulla maatalous- sekä ruokakysymykset ja Annukka Kimmo vastaa tiedotuksesta.

Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk.) on kutsunut erityisavustajikseen Teppo Säkkisen, Satu Haapaniemen ja Annukka Kimmon.

Säkkisen vastuulla ovat luonnonvarat ja Haapaniemen vastuulla maatalouteen sekä ruokaan liittyvät kysymykset. Kimmo vastaa ministerin suhteista eduskuntaan ja sidosryhmiin sekä lehdistöasioista.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Säkkinen on kotoisin Rovaniemeltä. Hän on aiemmin työskennellyt mm. kehitysyhteistyöjärjestöissä, eduskunta-avustajana ja toimittajana sekä toiminut Suomen Lukiolaisten Liiton ja Suomen Keskustanuorten puheenjohtajana. Säkkinen jatkaa tehtävässä aloitettuaan edellisen hallituksen toimikaudella.

Kokkolasta kotoisin oleva Haapaniemi on valmistunut maisteriksi Jyväskylän yliopistosta pääaineenaan valtio-oppi. Hän on toiminut aikaisemmin eduskunta-avustajana. Haapaniemi on toiminut myös ministeri Lepän erityisavustajan virkavapaan sijaisena edellisen hallituksen toimikaudella.

Annukka Kimmo siirtyy ministeri Lepän erityisavustajaksi eduskunnasta eduskunta-avustajan tehtävästä. Lappeenrantalaisella Kimmolla on pitkä työkokemus eduskunnasta ja järjestötyöstä sekä erilaisista metsäalan luottamustehtävistä. Koulutukseltaan hän on tradenomi ja tiedottaja.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänhoito Metsänhoito

Kuvat