Tapio Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Uusi toimitusjohtaja Anne Ilola aloittaa Tapiossa saman tien.

Anne Ilola
Metsäalan kokemusta Anne Ilola on hankkinut muun muassa työskentelemällä Tapion ja Metsähallituksen hallituksissa. Tapiossa hän oli pitkään hallituksen puheenjohtaja. (Kuva: Tapio)

Metsäalan asiantuntijapalveluita tarjoavan Tapio Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM, MBA, insinööri Anne Ilola, hän aloittaa tehtävässään saman tien. Hänen edeltäjänsä Panu Kallio jättää tehtävän yhteisestä sopimuksesta. Kallio ehti johtaa Tapiota kaksi vuotta.

Anne Ilola siirtyy Tapioon Sitowise Oy:n toimialajohtajan tehtävästä, jossa hän on luotsannut ympäristöön, veteen ja kaupunkikehitykseen keskittynyttä toimialaa. Tapion hän tuntee hyvin, sillä on ollut pitkään yhtiön hallituksessa.

Metsälehteä julkaiseva Metsäkustannus Oy on osa Tapio-konsernia.

Kommentit (1)

  1. Kovin huolestuttavalta vaikuttaa keskeisten metsätaloutta edistämään tarkoitettujen toimijoiden nykymeno: nyt sitten sekä Metlan (nykyinen Luonnonvarakeskus) että Tapion terävimmästä johdosta puuttuu tyystin metsätaustainen koulutus ja arvatenkin myös alan ammattitaito, saati käytännön kokemus.

    Menneinä vuosikymmeninä, pikemminkin vuosisatana, kun suomalaisen metsätalouden perusta kasvavine puuvaroineen on valtavalla työllä, suurella sydämellä ja alan asiantuntemuksella luotu, oli tällaisten talojen johdossa maan terävimmät metsätalouden osaajat – monissa aiemmissa tehtävissä kykynsä ja kyntensä kiistatta näyttäneet.

Metsänomistus Metsänomistus