UPM:n Uruguayn tehdashankkeen vetäjä nimitettiin yhtiön teknologiajohtajaksi

Petri Hakanen on työskennellyt UPM:llä lähes 30 vuotta ylimmän johdon tehtävissä.

Metsäyhtiö UPM:n teknologiajohtajaksi on nimitetty Petri Hakanen. Hakanen on viimeiset viisi vuotta johtanut yhtiön sellutehtaan rakentamista Uruguayssa, uudessa pestissään hän aloittaa elokuun alussa.

Teknologiajohtaja johtaa UPM:n tutkimus- ja kehitystoimintaa, uuden liiketoimintayksikön kehitystä ja investointien hallintaa. Yhtiöstä korostetaan, että jatkuva innovointi on keskeistä liiketoiminnan kehittämisessä, myös käynnissä oleva biokemikaalijalostamohanke Saksassa ja mahdollinen investointi toiseen biojalostamoon Rotterdamissa vaativat valmiuksien vahvistamista suurten investointihankkeiden toteutuksessa ja suunnittelussa.

”Petri Hakasen nimityksessä korostuu innovaatioiden sekä tutkimuksen ja kehityksen merkitys UPM:n tulevaisuudelle. Vahvistamme myös investointihallinnan roolia, mikä tukee tulevien suurten investointihankkeiden toteuttamisen valmistelua”, UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen sanoo tiedotteessa.

Hakanen on työskennellyt UPM:ssä lähes 30 vuotta erilaisissa ylimmän johdon tehtävissä. Ennen Uruguayn-pestiä hän vastasi UPM:n Specialty Papers ENA -liiketoiminta-alueesta.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa