Keskustelut Metsänomistus Demarien metsäpolitiikka

Tämä aihe sisältää 1,285 vastausta, 65 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi rööri roope 1 kuukausi, 2 viikkoa sitten.

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 1,285)
 • Demarien metsäpolitiikka

  Otetaan uusi viestiketju, ettei mene sekaisin vihreiden kanssa.

  Rinteen möläytyksen tulkitsen niin, että kiinteistövero on pois laskuista. Jos metsien hakkuita ei saa lisätä, ei verorasitustakaan voi lisätä. Aiemminhan on esitetty, että veron saisi vähentää puun myyntituloista, jolloin aktiivisen metsän hakkaajan verot ei lisääntyisi. Toisaalta jos ei hakkaa ja sen sijaan varastoi hiiltä, ei sitäkään ole loogista ylimääräisellä verolla palkita. Miksiköhän Rinne ei patista metsänomistajia käyttämään jalostettua taimimateriaalia, lannoittamaan metsiä ja huolehtimaan raivauksista ja harvennuksista oikea-aikaisesti, jotta saisimme lisää kestävästi tuotettua uusiutuvaa raaka-ainetta? Siksikö, että ilmastoasiantuntijat ovat ottaneet huonolla menestyksellä metsätalousinsinöörin roolin ja niitä kannattaa opposition populismin paineessa peesata?

 • mehtäukko

  Finpulpin Piilola MT:ssa: ”toivoisin että politiikoilla (Rinne) olisi järki päässä, eikä kerättäisi poliittisia irtopisteitä harkitsemattomilla lausunnoilla”.

  Eipä sdp ukkelilla taida työllisyys ja valtakunnan eteenpäin meno paljoa päätä pakotella?

  Typerää poliittista peliä.

  Jätkä

  Pikkuruinen on eläke Tollolla, kun siitä ei veroakaan mene.

  Jeessi on oikeassa (kerrankin). Ilman AY- toimintaa Suomen pienituloisimmat olisivat vielä pienituloisempia. Keskiluokalla olisi sen verran hyvät ammatit, että he voisivat jo ajella mopoilla. Kymmenen / kaksitoista perhettä omistaisivat käytännössä kaiken ja eläisivät kuin ”silloin ennen”.

  Tolopainen

  Ilman vasemmistoa Suomessa olisi nykyistä huomattavasti parempi työllisyystilanne, alemmat verot ja paremmat palkat. Lisäksi punakapina olisi jäänyt käymättä eikä tuhansien olisi tarvinnut muuttaa kuolemaan Stalinin Neuvostoliittoon.

  Rane2

  Ilman vasemmistoa työväen taistelulaulutkin olisivat parempia.Seuraavassa laulussa ei ole pihaustakaan Kaisa Korhosesta mutta silti siinä rytmikkäästi vanhempi ammattimies houkuttelee kollegaansa korpilakkoon.Lopussa tämä toteaa kuin Antti Rinne pääministeriydestä että kyllä se mulle sopii kuin sialle otsatukka.

  Puuki

  Ay-toiminta on aikoinaan varmaan ollut hyväksi, kun työolot on olleet yleensä  huonot.

  Nykyisin vain on niin, että ay-eliitti on se uusi ”kapitalistien kerho” , joka haluaa määrätä kaikesta työmarkkinoilla omaksi edukseen, jopa ohi hallituksen ja eduskunnan. Työttömistä ja pienyrittäjistä ne ei välitä yhtään mitään.  Verovaroista jokainen maksaa, halusipa tai ei, niille piilotukea lakkokassaan, suuriin palkkoihin ja firmojen hallituspaikkapalkkioihin.

  Aalto (tai joku toinen ay-pomo) oli rehvastellut pienyrittäjille, että ”teillä ei rahat riitä irtisanomistilanteissa rahat lakitupaan, vaan  meilläpä riittää”. Riittää kun ei tarvitse maksaa veroja ns.”yleishyödyllisen”- pörssifirman tuloista. Osuvampi nimi vuokrafirmalle olisi ”yleishyödytön”.

  mehtäukko

  Juuri noin.

  Jätkä

  Noinpa-noin.

  Ilman palkansaajien joukkovoimaa olisi edelleenkin työantajien / yritysten ja pienyrittäjien moraalin mukaisat: ”Ampuu hänet sitten pois, jos saan paremmin sopivan tilalle”.

  Ihmettelen teidän monen moraalia – taikka sen puutetta. Jeessilläkin pn enemmän ja parempi moraali – eikä sekään ole hääppöinen.

  oksapuu

  Jahas…

  Jätkä muistaakseni kirjoitti olevansa yrittäjä, onko montakin ulkopuolista työntekijää?

  Miten on Jätkän firmassa homma pelittänyt?

  arto

  Miksi täälläkin joutenolijat viitsii työn tekijän palkoista natista, Onko joku miettinyt irti sanomis lakia, Miten käy vanhoille työntekijöille aika varmasti ulos ja tukityöllistetty tilalle. Ilman ammattiliittoa varmaan yritysjohto hukkuisi rahaan ja työntekijät näkisi nälkää olis orjatyötä sanan merkityksessä….Nyky sipuli hallitus saartaa ja huijaa niin paljon kuin kerkeää ( esi merkkinä puhelin myynti ala) Ei monella mitään järjestäytynyttä työnantajaa. Moni jännyt ilman palkkaa niissä puljuissa. Niin ja ilman työntekijää ei mikään yritys menesty. Siksi olis kaikilla neuvottelun paikka loppuisi lakkoilu.

   

  oksapuu

  Onko arto miettinyt y-tunnuksen ottamista?

  Yrittäjämetsurithan ne metsurintyöt nykyisin tekee. Sovitaan urakka, tarkistetaan työnjälki ja maksetaan. Selvä peli puolin ja toisin…

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 1,285)