Keskustelut Metsänomistus Demarien metsäpolitiikka

Esillä 10 vastausta, 561 - 570 (kaikkiaan 1,285)
  • Demarien metsäpolitiikka

    Otetaan uusi viestiketju, ettei mene sekaisin vihreiden kanssa.

    Rinteen möläytyksen tulkitsen niin, että kiinteistövero on pois laskuista. Jos metsien hakkuita ei saa lisätä, ei verorasitustakaan voi lisätä. Aiemminhan on esitetty, että veron saisi vähentää puun myyntituloista, jolloin aktiivisen metsän hakkaajan verot ei lisääntyisi. Toisaalta jos ei hakkaa ja sen sijaan varastoi hiiltä, ei sitäkään ole loogista ylimääräisellä verolla palkita. Miksiköhän Rinne ei patista metsänomistajia käyttämään jalostettua taimimateriaalia, lannoittamaan metsiä ja huolehtimaan raivauksista ja harvennuksista oikea-aikaisesti, jotta saisimme lisää kestävästi tuotettua uusiutuvaa raaka-ainetta? Siksikö, että ilmastoasiantuntijat ovat ottaneet huonolla menestyksellä metsätalousinsinöörin roolin ja niitä kannattaa opposition populismin paineessa peesata?

  • MaalaisSeppo

    Demareiden eväät ovat nyt levällään kuin ne kuuluisat Jokisen eväät. Jokin ratkaisu heidän on löydettävä. Lauri on ehkä ainoa, joka tepsii. Voihan olla, ettei lähde. Jan Vapaavuori voisi kääntää pään. En tietenkään toivo, että em skenaario toteutuu. Politiikka on kuitenkin joskus kummallista.

    A.Jalkanen A.Jalkanen

    Lauri, mutta Ihalainen.

    MaalaisSeppo

    Kyllä nyt tarvitaa rivipoliitikkojen ulkopuolista henkilöä. Lyly sopisi. Oli mukana vahvasti KIKY- sopimuksessa. Tulee toimeen myös Sipilän kanssa. Saisi ehkä Sipilänkin mukaan hallitukseen. Muutoin ei kolmen suuren hallitusta saada kasaan.

    rööri roope

    Anttikkipolitiikot eli Laurit joutaa eläkkeelle.

    MaalaisSeppo

    Joskus uusi alku lähtee vanhojen patujen avulla. Tätä vihreätkin yrittävät. Lauri Lylyn neuvottelutaidoissa on samoja piirteitä kuin Haavistossa. Poliittiset broilerit eivät demareita pelasta. Henkihaukka Rinne ei enää palaa. Lauri hoitamaan ylimenokauden, jona aikana demarit saavat rivinsä kuntoon. Vasemmalta laidalta demarit eivät saa riittävästi ääniä. Siellä on jo liikaa toimijoita.

    harrastelija harrastelija

    Oikeasti Lindmanista olen odottanut demareiden seuraavaa nokkamiestä. Ainakin vaalikampanjan alussa alkoi hänellä sama räkytysteema kuin oppositiossakin – ei hyvä. Lauri I näytti kyntensä ed. hallituksessa ja tulos oli 100 000 työtöntä! Tämä toinen, jänkkääjä-Lauri on sen verran kumminkin viisas, ettei lähde kaliffin paikalta politiikkaan revittäväksi!

    Sdp olisi hallituksessa lähinnä siksi, ettei ay-väki ainakaan heti vaalien jälkeen tee miljoonien hävikkiä turhilla poliittisillä mielenosoituksilla ! Jos kokoomus ei saa ykköspaikkaa, niin paikka on oppositiossa. Silloin päättäjät voivat tehdäratkaisuja  suurituloisille vero- ja osuusmaksujen kanssa! Tämä pätee myös metsäpolitiikkaan.

    tamperelainen tamperelainen

    Vähän kulmikas Lindtman on keskiverto sosialisti,esim Marin on lähinnä vihervasemmistolainen.Lintmannin piti haastaa Rinne jo talvella 2017 pj-vaalissa,mutta jäi kiinni puheenvuorolistoista(vain ennalta nimetyt henkilöt sai eduskuntapuheenvuoroja) ja vetäytyi kisasta.Vaikutta semmoiselta sönkkääjältä ja jankkaajalta,joka ei asioissa etene

    wanhajätkä

    Eihän sitä voi olla kunnon demaripomo jos suupielet ei roiku niinku polosella. Mietippä ittekki, Sorsa, Ulpu Iivari, Meijän Martti, Lyly, jne. Varmin tapa veikata uutta johtajaa on ku kattoo naamaa…jos suupielet roikkuu ni on johtaja-ainesta…

    Panisin ainaki kympin vetoon. Sorretut on päivän sana.

    wanhajätkä

    Kysyn vaan. Koska olette nähneet viimeksi hymyilevän demaripolitikon? Ilmeiseseti meillä menee nii päin v…ua. Sen näkee naamasta laulo jo vatvainio.

    Tolopainen Tolopainen

    Täytyy ihmetellä sitä johtajakatoa, mikä demareissa on tapahtunut. Lipposen jälkeen puoluejohdossa ei ole ollut vakavasti otettavaa henkilöä eikä heillä enää ole esim. Työläjärven tai Halosen kaltaisia naispoliitikkoja. Politiikka ei  enää ihmisiä kiinnosta elämän tehtävänä, sinne hakeutuvat sellaiset, jotka jäähdyttelevät jäätyään pois varsinaiselta työuraltaan tai sellaiset, jotka kärkkyvvät paikkaaa yrityspuolelle tai sitten ne jotka ei muualla menesty. Sellaista ei enää olekaan, joka olisi pelkästään kiinnostunut yhteisten asioiden hoitamisesta tai onko koskaan ollutkaan. Virolaisen kaltainen poliitikko on harvinaisuus, joka ei ottanut itselleen koskaan mitään virkaa vastaan, vaikka toimi merkittävissä tehtävissä vuosikymmeniä. Aikana, jolloin maalaisliitto hallitsi tätä maata vahvalla kädellä, jos Kekkonen katsotaan maalaisliittolaiseksi, ainakin hän käytti sitä puoluetta noustakseen valtaan.

Esillä 10 vastausta, 561 - 570 (kaikkiaan 1,285)