Keskustelut Metsänomistus Demarien metsäpolitiikka

Tämä aihe sisältää 1,285 vastausta, 65 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi rööri roope 1 kuukausi sitten.

Esillä 10 vastausta, 901 - 910 (kaikkiaan 1,285)
 • Demarien metsäpolitiikka

  Otetaan uusi viestiketju, ettei mene sekaisin vihreiden kanssa.

  Rinteen möläytyksen tulkitsen niin, että kiinteistövero on pois laskuista. Jos metsien hakkuita ei saa lisätä, ei verorasitustakaan voi lisätä. Aiemminhan on esitetty, että veron saisi vähentää puun myyntituloista, jolloin aktiivisen metsän hakkaajan verot ei lisääntyisi. Toisaalta jos ei hakkaa ja sen sijaan varastoi hiiltä, ei sitäkään ole loogista ylimääräisellä verolla palkita. Miksiköhän Rinne ei patista metsänomistajia käyttämään jalostettua taimimateriaalia, lannoittamaan metsiä ja huolehtimaan raivauksista ja harvennuksista oikea-aikaisesti, jotta saisimme lisää kestävästi tuotettua uusiutuvaa raaka-ainetta? Siksikö, että ilmastoasiantuntijat ovat ottaneet huonolla menestyksellä metsätalousinsinöörin roolin ja niitä kannattaa opposition populismin paineessa peesata?

 • Tolopainen

  Espoon toiminta on muutenkin omituista, kaupungilta katosi 10000 tietokonetta, on se tehokasta ja halpaa tämä julkinen toiminta. Yksityiseltä yhtiöltä ei varasteta yhtään konetta ilman lopputiliä. Kaavoituspäällikkö taisi saada ehdotonta vankeutta lahjusten vastaanotosta ym. pientä.

  Tolopainen

  Alkaa hiukan ihmetyttää nuo demareiden vaalitilaisuudet, kun ay.-liittojen pomot on mukana esiintymässä ehdokkaiden tilaisuuksissa. Onko tässä kyse jostain vallankaappauksesta, että ehdokas edustaa vain nimellisesti puoluetta ja hän onkin ay-liikkeen edustajana vaaleissa. Hyvin nuo liittopomot tietenkin joutaa vaalityötä tekemään ja koko SAK:n organisaatio eihän siellä mitään järkevää tekemistä ole.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Liitopomot ovat esiintymässä vasemmiston vaalitilaisuuksissa,koska ovat liiittojen jäsenmaksutulolla ponsoroineet reippaasti.Katsovat nyt rahalahjoitustensa perään,kuten maksajan kuuluukin.Siinä monen ei sosialistin eurot sinne näin päätyvät.

  mettämiäs

  ”Olen jokseenkin varma, ettei Antti Rinteestä tule Suomen pääministeriä.”

  Olen Visakallon kanssa samaa mieltä. Antin kävelykin oli ihan mallikelpoista; harmi vain, että Antti ei ole kilpikonna…

  Metät kunnossa!

  Visakallon kanssa samaa mieltä. Toivottavasti ei. Vaikka naapurin ukko onkin.

  Mutta huomioitavaa on USAn korruptio, joka monilta jää huomaatatta. Hillaryn vaalibudjetti oli noin 700 M$. Trump mobilisoi itsensä presidentiksi alle 300 M$ budjetilla. Monta vastapalvelusta toki pitää tehdä tuohon 300 M$ kolehtiinkin…..

  Apli

  Se on meidän metsänomistajien kannalta hyvä asia että liittojen ihmiset on mukana demarien ja vasemmistoliiton tilaisuuksissa, näin estyy vihertävien ajatusten tulo esille..

  Tolopainen

  Vaan sitä nuo duunarit sitten kyselee, vaalitilaisuuksissa, ett onko SDP:llä jotain tarjottavaa työntekijöille, ei ole muuta kuin lämmintä kättä, köyhille ja eläkeläisille vain jonkun pitää sitä jakovaraa tienata sorvin ääressä ja se on yleensä mies, kun työläisnaisia ei voi enää panna,,,,,seisomaan,  sorvin ääreen jopa 12h.

  tupe tupe

  Kannattaako ammattiliittoon kuulua vielä nykyisinkin, kun rahat menevät herroille? Melkoinen säästö, kun maksaa vain työttömyyskassan maksun.

  Metsänmies

  Tupe ei ole tainnut tutustua työelämän historiaan. Mikähän taho on aikojen kuluessa saanut aikaan nykyisen palkkatason, 8 tunnin työajan ,vapaat lauantait, työterveydenhuollon , työntekijöiden oikeudet , jne, jne…? Luuletko, että ne ovat syntyneet itsestään, vai ehkä työttömyyskassojen toimesta? Omasta mielestä parhaiten toimii järjestelmä, jossa toisella puolella on EK(elinkeinoelämän keskusliitto) ja toisella puolella Ammattiliittojen keskusjärjestöt. Nuo suuret järjestöt sopivat suurista linjoista, paikallisesti voidaan sopia pienemmät jutut, tietyissä tapauksissa jopa palkoista.

  Tolopainen

  Kaikki nuo järjestelmät puuttuu Kiinasta, jossa työläiset hallitsevat. Mutta nuo edut on myös jenkkilässä, jossa kommareita ei ole eikä pahemmin järjestäytyneitä työntekijöitäkään, lisäkisi siellä on yrittämisen edellytykset parhaat mitä missään muussa länsimaassa. Työläisten edut ovat parantuneet teknisen kehityksen ja tuottavuuden myötä, ei niitä muuten pelkällä hyvällä tahdolla olisi voitu parantaa, tai istumalla pitkään neuvottelupöydässä.

Esillä 10 vastausta, 901 - 910 (kaikkiaan 1,285)