Keskustelut Metsänhoito Husqvarna 545fxt ATune maastossa

Esillä 10 vastausta, 91 - 100 (kaikkiaan 103)
 • Husqvarna 545fxt ATune maastossa

  Hankintapäätös tuli tehtyä ja tartuttua yllämainittuun sahaan.Päätös oli helppo, paikallinen pitkäaikainen myyjä ,hyvä huolto/takuupalvelu ja kohtuu hyvitys jo ammattikäytön ulkopuolelle sahatusta 555:sta.Autotunes huollon merkitys hieman korostuu koska laitteelle ei peruspäivä viiluun lisäksi voi juurikaan tehdä mitään takuuhuolto hoitaa jos jokin jukkii.Toivottavasti ei tuu 0 sarja lastetauteja.Paketista käyntiin laitto onnistui loistavasti.Heti huomio kiinnittyi kulmavaihteeseen joka on kokenut muodonmuutoksen ja saanut uudet rattaat sisälle, kopassa on vain yksi start nappula.Ilmansuodatin näkyy päivitetyn paperiseen ja talvelle/kosteeseen perinteinen muovi.Laitettta alan ulkoiluttaan viikon sisään kelien salliessa jote sit lisää.

 • arto

  hyvin meni multakin ylimääräinen raivari kaupaksi. Päivän oli ilmoitus 200 soittoa tuli en lähettänyt sai itse hakea. Oli savon halvin saha kyseessä. Malli ammatti. Eräs sitten haki illanpäälle , Muuten tehtaan arvoissa mutta kytkin hiukan kulunnut.

  Jätkä

  Monesko kytkin oli?

  arto

  Ensimmäinen.

  Jätkä

  Tuo on mielestäni selvä merkki siitä, että koneella on sahattu, eikä sahailtu. Ihan samaa voisi arvioida vaikkapa auton kytkimen kestämisessä, kun samanlaisissa autoissa on kytkimen kestoissa valtavat erot – käyttäjät ovat myös erilaiset.

  Tapasin autohuoltamossa yhden ukon, jonka auto oli menossa toiseen kertaan kytkinremonttiin ja mittarissa oli vasta vajaa satatuhatta km. No minähän sanoin, että olet hypistelijä. Arvatkaapa, hikeentyikö ukko?

  Parhana kun monet ajavat samanlaisella tekniikalla varustetuilla autoilla pitkälti yli 500 000 km, eikä kytkimelle mitään remppaa tehdä.

  oksapuu

  Arto taisi laittaa sen 555:sen myyntiin. Menikö hankintahintaan?

  Itsellä noissa vanhemmissa raivureissa on jo kolmas kytkin menossa. Kytkinremppa teetettynä kaikkine palikoineen maksaa sen 100€, en pidä minään…

  Noilla on sitten vissiin hypistelty 🙂 …

   

  Tolopainen

  Tänä vuonna on ohjelmassa viimeinen savotta, pari hehtaaria taimikon hoitoa. Sen jälkeen laitan harppuni naulaan, toiset saa jatkaa. Pitää ymmärtää myös lopettaa. Älyranneke on siitä hyvä, että kertoo, rasitustason raivaustyössä.

  Visakallo Visakallo

  Myytkö Tolopainen metsät vieraalle, vai onko jatkajaa omasta takaa?

  Tolopainen

  Kaikki vaihtoehdot on käytettävissä. Mutta käteinen on aika edullista siirtää jälkipolville pienissä erissä.

  Jätkä

  oksapuu. Kun kaksi metsuria kulkee samanlaisissa vesakoissa samanlaisten sahojen kanssa ja toinen vaihtaa kytkimen hilut n. kolmen kuukauden välein ja toinen n. 1,5 vuoden välein, niin jotain hypistelyn makua siinä on. Lisäksi Ullatus – Ullatus = toinen tienaa tuntuvasti enemmän palkkaa. Arvaa kumpi!

  petep

  No kun  mentiin tähän pyhään asiaan mitä raivaamalla tienaa niin mikä on hehtaarihinta?  Kai sen voi kertoa häpeilemättä ?

Esillä 10 vastausta, 91 - 100 (kaikkiaan 103)