Keskustelut Metsänhoito Husqvarna 545fxt ATune maastossa

Esillä 10 vastausta, 81 - 90 (kaikkiaan 103)
 • Husqvarna 545fxt ATune maastossa

  Hankintapäätös tuli tehtyä ja tartuttua yllämainittuun sahaan.Päätös oli helppo, paikallinen pitkäaikainen myyjä ,hyvä huolto/takuupalvelu ja kohtuu hyvitys jo ammattikäytön ulkopuolelle sahatusta 555:sta.Autotunes huollon merkitys hieman korostuu koska laitteelle ei peruspäivä viiluun lisäksi voi juurikaan tehdä mitään takuuhuolto hoitaa jos jokin jukkii.Toivottavasti ei tuu 0 sarja lastetauteja.Paketista käyntiin laitto onnistui loistavasti.Heti huomio kiinnittyi kulmavaihteeseen joka on kokenut muodonmuutoksen ja saanut uudet rattaat sisälle, kopassa on vain yksi start nappula.Ilmansuodatin näkyy päivitetyn paperiseen ja talvelle/kosteeseen perinteinen muovi.Laitettta alan ulkoiluttaan viikon sisään kelien salliessa jote sit lisää.

 • husku550xp

  No uudet huskut ovatkin jäämässä kehityksessä jälkeen kun vertaa stilhiin. Sahaan ei ole mitään järkeä tuoda lisää painoa

  Syrjälä Jari

  joko on Arto hommannut autotunen? itse taidan vielä hommata meisselisäätöisenä tämän 545fx:n, saa vielä varastoista, mukavaan hintaan varmaan!

  arto

  En vielä sain suutinversion viimeisestä erästä. Sekin muuttunut aikapaljon konepuolelta. Mutta tosi hyvä. Työkaverilla tuo tune. Ollut 3v .Nyt aikoi vaihtaa uuden.

  Tolopainen

  Miten ammattimies viitsii sahata vanhanaikaisella tehottomalla sahalla, paljonko tuossa heikkenee päivätuotos ja ansiot. Menetys tuhansia vuodessa. Pitääkö raivaussahan ilmansuodatin puhdistaa, kun en ole vielä kertaakaan putsannut 10v aikana.

  Puu Hastelija

  Pitääkö raivaussahan ilmansuodatin puhdistaa, kun en ole vielä kertaakaan putsannut 10v aikana.”

  Ei tarvitse putsata. Mutta jos joskus otat sahasi käyttöön, niin silloin voisi olla hyvä esim. kauden jälkeen putsata se suodatin ja laittaa tulpanreijästä hyvä suojaöljy, niin kestää taas varastoida seuraavat 10v.

  Jätkä

  Tollo. Ammattisahat ja ammattimies ovat yhdistelmä, joka kyllä ottaa laitteesta kaiken irti, mikä lähtee. polttoaineen kulutuskin on pienempi, kun on ammattilainen puikoissa, siihen samaan ei pysty vielä näillä sähköisillä kaasuttimilla, mutta suihkutusjärjestelmällä se onnistuu, jos ohjelmat on kunnossa.

  Suihkutus on ollut jo kauvan esim moottoripyörissä ja – kelkoissa, eikä siinä ole kuin yksi mahdollinen haitta = hinta, epäilemättä hankintahinta asettuu niin korkeaksi, että yksikään Tollo ei tule sellaista hankkimaan.

  Kuitenkin nykykoneet (R-SAHAT) – ovat jo niin tehokkaita ruuvattavillakin suuttimilla, jos osataan säätää, että tehojen lisääminen edellyttää rakenteellisia muutoksia vastaamaan kasvavaa tehoa.

  Painon nousu tehon myötä on takaperoista kehitystä. Kuitenkin tuon Tilhin 500 – mallin teho on sitä luokkaa, että sen käytön hallinta edellyttää jo käyttäjältä muutakin kuin huippu turvavarusteet.

  Visakallo Visakallo

  Tolopainen kertoi aikovansa myydä metsänsä. Samalla voi laittaa myyntiin myös työttömäksi jäävän raivaussahan. ”Myydään vähän käytetty, hyväkuntoinen raivaussaha. Ilmanpuhdistin tehdasasennuksen jäljiltä.”

  arto

  . Ammattisahat ja ammattimies ovat yhdistelmä, joka kyllä ottaa laitteesta kaiken irti, mikä lähtee. polttoaineen kulutuskin on pienempi, kun on ammattilainen puikoissa, siihen samaan ei pysty vielä näillä sähköisillä kaasuttimilla,  Kerrankin jätkän kanssa samaa mieltä. Autotunessa ensimmäisessä mallissa se pieni nyyppäys kierroksien alussa siksi en vielä ole sitä hankkinut. Nyt pitäisi olla se poistunut uudessa mallissa. Noista ilmanpuhdistimista hq siirtyi paperiversioon viime kesänä puhelin soi useasti kyselivät neuvoa meni viikossa tukkoon hävitti tyhjäkäynnit. Käskin ostaa talvimallin tilalle se nailonia. Itsellä kesti päivän rupesi tekemään samaa.

  Jätkä

  Periaatteessa suodatin, joka menee suht nopeasti tukkoon, on tehokkaampi suodattamaan pölyn pois ilman joukosta. Suodatin, jota ei tarvitse vuosikausiin puhdistaa (muuten kuin hankaamalla rukkasella pölyt siitä läpi), on lähinnä vitsi.

  Luonnollisesti konen imuilmansaannin suunnittelussa voi olla vikaa, jos kaasutinkoteloon kerääntyy paljon pölyä. Ruotsaalaissahoissa on separaattori imuilman keskipakoispuhdistajan nimellä ja se on osoittautunut hyväksi ratkaisuksi.

  Nylonverkkosuodatin on normaalisti kaksikerroksinen, jolloin nuo hankaajat hierovat pölyn verkkojen väliin, jolloin ”puhdistus” vain huonontaa ilmansaantia.

  Visakallo Visakallo

  Täälläpäin raivaussahat ovat tehneet tänä talvena erittäin hyvin kauppansa. Naapuripitäjänkin sahakauppias kehui menekkiä. Ajoittain on joutunut myymään jopa eioota. Raivauskelit ovat olleet koko talven hyvät, ja nyt tulivat vielä korona-evakotkin asiakkaiksi.

Esillä 10 vastausta, 81 - 90 (kaikkiaan 103)