Keskustelut Metsänhoito Husqvarna 545fxt ATune maastossa

Esillä 3 vastausta, 101 - 103 (kaikkiaan 103)
 • Husqvarna 545fxt ATune maastossa

  Hankintapäätös tuli tehtyä ja tartuttua yllämainittuun sahaan.Päätös oli helppo, paikallinen pitkäaikainen myyjä ,hyvä huolto/takuupalvelu ja kohtuu hyvitys jo ammattikäytön ulkopuolelle sahatusta 555:sta.Autotunes huollon merkitys hieman korostuu koska laitteelle ei peruspäivä viiluun lisäksi voi juurikaan tehdä mitään takuuhuolto hoitaa jos jokin jukkii.Toivottavasti ei tuu 0 sarja lastetauteja.Paketista käyntiin laitto onnistui loistavasti.Heti huomio kiinnittyi kulmavaihteeseen joka on kokenut muodonmuutoksen ja saanut uudet rattaat sisälle, kopassa on vain yksi start nappula.Ilmansuodatin näkyy päivitetyn paperiseen ja talvelle/kosteeseen perinteinen muovi.Laitettta alan ulkoiluttaan viikon sisään kelien salliessa jote sit lisää.

 • Jätkä

  Hehtaarihinta on noin puolet KEMERA-tuesta, täytyyhän metsäporvarillekin jäädä tukiaisisrta jotain.

  Kytkimen luistattaja – hypistelijä saa päivässä ehkä keskim puoli hehtaaria, ja kierroksia käyttävä hehtaarin, paitsi arto kaksi!

  arto arto

  Arto taisi laittaa sen 555:sen myyntiin. Menikö hankintahintaan?     Ei itse maksoin 750e  möin 3 osahinnalla mukaan valjaat ja uusi terä. Möin koska itse en sillä mitään tee 2 uutukaista jäi vielä.

  petep

  Pääseeko Virolaiset nyt raivaamaan Koronan takia Suomeen ? Pitääkö se käydä saha ostamassa kun nyt ois aikaa………

Esillä 3 vastausta, 101 - 103 (kaikkiaan 103)