Keskustelut Metsänhoito Istutuksen hinta

Viewing 10 replies - 61 through 70 (of 119 total)
 • Tolopainen

  Voi voi taimet eivät ole koskaan  saman pituisia, niiden pituus vaihtelee huomattavasti.

  aegolius

  Ovat ne, vajaan metrin.

  Puuki

  Minäkin istutin kerran vajaan 4000 puun tainta päivässä     –     Nätti-Jussin puheita siis.

  Ola_Pallonivel

  15cm on vajaa metri.

  Puuki

  Niin, tänä vuonna naapuri saa istutella nuo 2500 tainta.
  Nykyään meillä perustetaan sekametsiä. Eli tuo 2500 leviää 2,5 hehtaarin alalle. Samalle lohkolle tulevat koivuntaimet istutan itse.

  Millä aikavälillä on aikomus istuttaa eri puulajit ?   UMP piti ”ammattisalaisuutena”  mikä on sopivin aikaero kuusen ja kesäkoivun taimien istutuksessa eikä kerro sitä muille.   Tarkoituksena kuitenkin on yleensä kasvattaa lopulta samassa jaksossa harvennukseen asti vähintään ettei koivuista tule ylispuita .   Silloin jalostetut ra-koivut kannattanee istuttaa vasta muutaman vuoden päästä kuusten istutuksesta.  Riippuu taimien koosta ja istutuspaikoistakin mikä aikaväli on sopiva.  Mutta ei mitään rakettitiedettä ole selvittää sopivin aika istutuksille, kun kasvuerot on suurinpiirtein kuitenkin jo etukäteen tiedossa.

  AMMATTIMIES

  SE SEKAN METÄ  VOITAAN,TEHTÄ MYÖSKIN VIELÄN TAMINKON,HOITONLA KUIN.JÄTETÄÄN KOVUJA KASVAMAAN KUUSIN,TAIMIN SEKAAN.KUIN KUUSIN SEKASA KASVAA,SE KAIKEN PARAIN LAATUN,VANERI SEKÄN TYVI SEKÄN.OLEN MINÄ TEHTYT PALIONKIN SITEN ETÄ,LAITANUT KUUSIN SEKÄN KOVUN TAIMIJA,SAMALEN AUKOLEN VAIN KUIN NÄITÄN,TEKEE NIIN.PITÄÄ TIETÄÄ ETÄ.MIKÄ SE ON SE OIKIA,KASVUN SUHTE.TÄÄLÄN PÄIN ON MONELEN ISÄNTÄLE,TULOSA MUKAVA VANERI TILI,2HARVENTUSKELA MUKAVASTI LÄNMITÄÄ SE VANERI,TILI TASKUN POHJALA SEKÄN.ALKAA UUTEN AUTON KAUPIJAAT,SOITELA PERÄÄN.MINUA OVAT KÄTESTÄ PITÄEJEN KIITELTEET KUIN.OLEN TEHTYT RAHA METÄN,

  Panu

  Uusi ennätys 30s/taimi MHY:n tarjous.

  Jätkä

  Siis verokirjalla? Vai yrityksenä?

  Kasper

  Tosi huima tarjous Mhy tarvitsee rahaa moni on jättänyt jäsenmaksut maksamatta MTK:n sekoilun takia.

  Panu

  @Jätkä Siis MHY:n tarjous mättäisiin istutuksesta MO:lle ALV0%.

Viewing 10 replies - 61 through 70 (of 119 total)