Keskustelut Metsänomistus Kannattako sijoittaa?

Esillä 10 vastausta, 521 - 530 (kaikkiaan 648)
 • Kannattako sijoittaa?

  Arvoisat metsänomistajat

  Mitä mieltä olette metsäyhtiöiden osakeista, ovat tippuneet vuoden aikana 25-35 prosenttia, joko ollaan pohjalla?

  Onko parempia ehdotuksia metsärahojen sijoittamiselle.

 • Puu Hastelija

  Kyllä me uskomme, että Tolppa ei omista osakkeita, on poistunut fiksuna markkinoilta 2010,koska (se selitys) ja menettänyt seuraavien vuosien osingot ja kurssinousut. Nyt siis toiveena, että kurssit laskisivat, jotta voisi kokea edes vahingoniloa.

  Se, mitä Tolppa ei tajua on, että kauppasotia, oikeita sotia, presidenttejä ja yksinvaltiaita tulee ja menee. Kurssit, korot ja arvot heiluvat. Jos pelkää omaa varjoaankin ja myy ensimmäisestä risahdulsesta ei tee muuta kuin rikastuttaa välittäjia ja lahjoittaa yhteiskunnalle rahaa. Silloin onkin parempi, että kuvittelee ajavansa ilmaisella bensalla, jonka on ylihintaisella kahvipaketilla kuitannut.

  Jos joku oikeasti haluaa vaurastua, niin siihen on hyvänä vinkkinä omistaminen. Ei siis myyminen. Eri omaisuuslajeista koottu kokonaisuus täydentää toisiaan, tällöin muodostuu ajallista ja alueellista hajautusta. Joku toinen myy vuoden omistuksen jälkeen  ja katkeroituu huomattuaan, että joku toinen on pitänyt saman omistuksen 10v, kuitannut hankintahinnan osinkoina, saanut 3x arvonnousun ja käyttänyt tuota omaisuuserää vielä lainan vakuutena saaden lisää rahaa käyttöönsä. Tästä syystä syystä täytyy olla todella hyvä usko omiin kykyihinsä, jotta menee myymään salkkunsa tyhjäksi kuvitellen ostavansa merkittävästi halvemmalla takaisin tai saavansa muualta paremman kokonaistuoton.

  Aina jotain on myynnissä alennuksella tai ylihintaan, mutta kohdentamalla sijoituksensa kiinteistöjen, osakkeiden ja käteisen (+kulta?) kesken ei koskaan tarvitse poistua markkinoilta, kohdentaa vain kulloinkin alennuskoriin ostonsa. Sukupolvesta toiseen.

  Apli

  Tulipa iso rysäys Tolopaisen maanantaista(:

  Puuki

  Eipä kannata ainakaan katkeroitua, jos kaikki sijoitukset ja myynnin ajoitukset ei jostain syystä onnistu.  Eihän ne onnistu kenelläkään täydellisesti.   Pittää laatia strategia ja pysyä siinä , jos se toimii itseä tyydyttävästi eikä liiaksi tuijottaa mitä muut tekee tai jättää tekemättä.  Itsellä oli tapana myydä pois aina kun osakkeiden arvonnousu oli tarpeeksi hyvä ostohintaan verrattuna. Esim tavoitteena +15 %nousu (joskus esim. +40 %), jolloin kaikki ne laput pois salkusta.  Hyvien osinkojen odottelu ja nostaminen voi joskus johtaa ko. osakkeen arvon rommaukseenkin .   Niitäkin on ollut ; mm. Orava (en ole omistajana) ja Biohit (jolla voi vieläkin olla kasvua edessä ) .

  Nykyään olen  sen kurssien vahtaamisen jättänyt muille eikä salkussa kuin muutamia enimmäkseen nousua odottelevia kokeiluja ja siellä saavat ollakin.Rahastot yms. on paljon helpompia seurattavia.

  Tolopainen

  Pankkitilillä rahat on säilyneet mukavasti, jos olisi nördiä ostanut vuosi sitten satasella olisi 60€ jäljellä ei kovin hyvää bisnestä. S ryhmässä satanen on tuottanut 700€ vuodessa, sisotuksilla on hiukan eroa.

  pihkatappi pihkatappi

  Miten on pitänyt toimia että s-ryhmään sijoitettu satanen on tuottanut 700% vuodessa?

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ostaa ruokaa S-kaupasta muutamalla satasella kuussa.

  pihkatappi pihkatappi

  Mitä enempi ostaa, sitä enempi bonusta ja sitä vähempi on tilillä rahaa. Meillä menee tuhannen euroa s-bonus järjestelmän läpi joka kuukausi. Ei se ole mikään sijoitus, se on ostos bonus. Jos haluaisin laittaa heti 10000 euroa johonkin kasvamaan korkoa, eli sijoittaa, ei onnistu s-ryhmän rekkuloilla kuin muutaman prosentin tuotto pitkäaikaistalletuksena.

  oksapuu

  Nosto…

  Täällä on joskus ollut puhetta noista kryptovaluutoista, palataampa asiaan. IS:n jutun mukaan OneCoin on osoittautumassa miljardiluokan pyramidi-huijaukseksi. Mitään ei ole opittu…

  Tämänkin saa poistaa juu…

  Apli

  Helsingin pörssissä on monta edullista yhtiötä jotka varmasti tullee isompien syödyksi lähivuosina ja silloin niihin sijoittaneita hymyilyttää… Kryptövaluuttoihin en koske pitkällä tikullakaan..

  Tolopainen

  Joku oli voittanut 2000€ kryptovaluutta sijoituksella 10v aikana 4,6 milj €. Oli tehnyt sijoituksen jo 2008. Sattaa muuten käydä niinkin, että kryptovaluutat ovat tulevaisuutta ja nykyiset valuuttajärjestelmät kaatuvat. Niissähän on myös heikkouksia ja ovat muutaman henkilön päätösvallan alla, Keskuspankkien päätöksenteko  on demokraattisen kontrollin ulkopuolella, paitsi aikoinaan Suomessa. Poliitikot erottivat niskuroivan  keskuspankin johtajan  Ahon hallituksen aikana. Kaksi täyttä amatööriä hoiteli valtiontaloutta eli Aho ja Viinanen.

Esillä 10 vastausta, 521 - 530 (kaikkiaan 648)