Keskustelut Metsänomistus Kannattako sijoittaa?

Esillä 10 vastausta, 531 - 540 (kaikkiaan 648)
 • Kannattako sijoittaa?

  Arvoisat metsänomistajat

  Mitä mieltä olette metsäyhtiöiden osakeista, ovat tippuneet vuoden aikana 25-35 prosenttia, joko ollaan pohjalla?

  Onko parempia ehdotuksia metsärahojen sijoittamiselle.

 • Jätkä

  pihkatappi:”
  Miten on pitänyt toimia että s-ryhmään sijoitettu satanen on tuottanut 700% vuodessa?”

  – Kun on samanlainen järjenjuoksu kuin on Tollolla, niin voi tosiaan oivaltaa tuollaisenkin tienaamismahdollisuuden. Muuan Tollo on liittunyt jäseneksi jo ainakin viiteen alueosuuskauppaan ja hänellä tuotto on siis jo viisinkertainen!

  Ei se ole tyhmä, joka pelaa, vaan se, joka ei uskalla pelata!
  <div></div>

  Tolopainen

  Niin ja kahdessa vuodessa 1400%. Ilman tuota sijoitusta noita etuja ei olis saanut.

  mehtäukko

  Puhutaan metsän vakaasta mutta heikosta tuotosta.

  Taloustaito-lehdessä oli artikkeli, jossa Credit Suisse Global Investment Returns- vuosikirja toteaa arvopaperimarkkinoiden historiasta 119 vuoden ajalta: Tänä aikana maailman osakemarkkinoiden keskimääräinen reaalituotto on asettunut viiteen prosenttiin. Tuotot tuppaavat joustamaan alaspäin kun realikorot ovat matalia.

  Se siitä ihanuudesta.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Matala reaalikorko on yleensä niillä alueilla, joilla talouskasvu on heikkoa? Mahtavatko reaalikorot ja paikalliset pörssit korreloida keskenään tällä hetkellä, kuten voisi olettaa – sijoittajat kertokaa jos tiedätte tarkemmin! Tottahan se että muun muassa Kiina yskii, mutta esimerkiksi Yhdysvaltojen talous vetää. Thaimaassa ovat kuulemma jo joutuneet alentamaan hotellien hintoja, kun kiinalaiset matkustavat vähemmän.

  Perassic Park Perassic Park

  Tuo reaalituotto on kyllä masentavan alhainen.

  Tilastokeskus ylläpitää kuukausitaulukkoa yleisestä elinkustannusindeksistä. Normijantterin kannalta tämä kuvaa inflaation vaikutusta.

  -ollen samalla esim. usein vuokrasopimusten indeksitarkastusten perusta.

  Tilastointi alkaa 1951:10=100

  Viimeisin 09/2019= 1973

  Tuolloisesta nimellisarvosta on jäljellä enää reilu 5%.

  On jossain sanottu inflaatio tuhonneen varallisuutta enemmän kuin viime vuosisadan sodat, luonnonkatastrofit ja kommunismi yhteensä.

  http://tilastokeskus.fi/til/khi/2019/09/khi_2019_09_2019-10-14_tau_003_fi.html

   

   

  Remie

  Kuka muistaa vakuutusyhtiö Kansa . Sinne hupeni miljoona poikineen kuin hohtimet kaivoon. Kirjoittajalta meni usko toivo ja rakkaus vakuutusyhtiöitä kohtaan. Sosiaali ja yerveysminsteriön yksimelisellä päätöksellä maksettiin näennäinen kertakorvaus joka oli muistaisin 1% sijoitetusta pääomasta. Eli ei yhtään mitään. Säästövakuutus oli tae palkan suuruinen eläke muiden eläkkeiden päälle. Förbiin meni kuten maksetut rahatkin. Nythän vakuutusyhtiöt nylkevät joka paikasta ja korvauksia ollaan maksavinaan. Vanhojen rakennusten vakuuttaminen sulaa hulluutta. Mitä ilmeisemmin saamme kiittää vakuutuspetoskoijareita.

  Perassic Park Perassic Park

  ”Haka rakentaa ja Kansa maksaa!”

  (viidakon sanonta 80 -luvulta)

  Remie

  Tuo Haka pitänee paikkansa. Yhdysvallat, ainoa maa jossa on nähtävissä se tosiasia että todellinen säästämien tasapainottaa taloutta. Kuinka paljon on miljardeja jonossa joita ovat lakanneet maksamasta ulos. Lahjoitettu raha tuottaa yhtä heikosti kuin maksetut verot. Suomessa ei vain osata säästää, leveillään ja kerskutaan varallisuudella jota ei meillä edes ole, 20000€ saa velkaa niskaansa kun vauva syntyy, muut kunnalliset velat päälle. Jos olisin vauva jättäisin syntymättä. Ne nuoret jotka eivät tee lapsia pitäisi palkita. Miksi tuottaa syyttömille kärsimystä joihin he eivät voi vaikuttaa. Nyt on tilanne se vaikka emme tekisi senttiäkään lisää velkaa niin velka paisuu kuin pullataikina , aina vain käy vaikeammaksi lyhentää tai maksaa tuota velkaa pois. Nythän ei missään tapauksessa saa velkaa olla kun velka lihottaa itseään. Talletukset syövät itseään. Kiinteä omaisuus näivettyy tuottamattomana joka muuttuu muutamassa vuodessa arvottomaksi. Kukaan ei tule enää hankkimaan kiinteistöjä eikä maa alueita kun arvon alennus on käsin kosketeltavissa. 10% lasku tarvitsee ison nousun saavuttaakseen saman tason ja nyt nousu on mahdoton. Moniko uskoi todeksi 20 vuotta sitten.

  mehtäukko

  Noooo. Ei kannata ajatella kaiken maailman myrkytyksiä…

  Remie

  Ei kannata ei !

  Tätäkään ei kannata lukea jos pelkää totuutta.

  Niin suuri ja mahtava kuin Saksa onkin niin suuria ovat myös mokat.

  Tänne saa ylimääräiset sijoitukset väittömästi sijoitteua, ottavat avo sylin vastaan.

  Berliinin uuden lentokentän ongelmat jatkuvat. Rahaa tarvittaisiin miljardi, mutta kukaan ei tiedä mistä sen saisi.Berliinin jo vitsiksi leimatun uuden lentokentän ongelmat jatkuvat.Uusi kenttä tarvitsisi avautuakseen miljardin euron lisäraharuiskeen. Kenelläkään ei vain oikein ole tietoa, mistä tuo raha saataisiin.Berliner Morgenpostin mukaan miljardin lisärahavaatimus juontuu paljolti siitä, että toimimattomankin kentän ylläpito maksaa 25 miljoonaa euroa kuukaudessa.30 kuukauden myöhästymisestä on nyt jo kertynyt 750 miljoonan euron lasku.Kenttää alettiin rakentaa vuonna 2006. Tuolloin kentän arvioitiin maksavan 2 miljardia euroa.Nyt rahaa on kulunut 6,5 miljardia euroa ilman, että valmista on tullut.Alunperin kentän piti avautua vuonna 2012, mutta kentän rakennustyöt osoittatuivat niin sanotusti vasemmalla kädellä tehdyiksi.Merkittävimpiin hutilointeihin kuului muun muassa se, että kuusisataa väliseinää ei täyttänyt paloturvallisuusmääräyksiä. Lisäksi savunpoistolaitteet painoivat niin paljon, että välikatto olisi voinut romahtaa milloin tahansa. Myös viestikaapelit oli vedetty korkeajännitekaapeleiden viereen.Morgenpostin mukaan kulisseissa olisi keskusteltu uuden kentän osittaisesta yksityistämisestä.Berliinin uusi kenttä aiotaan nyt avata vuonna 2021.Kenttä on jo valmistuessaan pieni, sillä se on mitoitettu vain 27 miljoonalle matkustajalle. Berliinin lentomatkailun ennustetaan kasvavan niin, että matkustajia olisi vuonna 2035 peräti 55 miljoonaa.

   

Esillä 10 vastausta, 531 - 540 (kaikkiaan 648)