Keskustelut Metsänomistus Kannattako sijoittaa?

Tämä aihe sisältää 593 vastausta, 53 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi A.Jalkanen 1 viikko, 3 päivää sitten.

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 593)
 • Kannattako sijoittaa?

  Arvoisat metsänomistajat

  Mitä mieltä olette metsäyhtiöiden osakeista, ovat tippuneet vuoden aikana 25-35 prosenttia, joko ollaan pohjalla?

  Onko parempia ehdotuksia metsärahojen sijoittamiselle.

 • Puuki

  Miksei ole yhtään joka on arvioinut kertyneen tuoton riittävän ja syö vain niitä nyt hiljalleen pois kuten joskus aikanaan aloittaessa oli suunnitellut., 

  Aika lähellä tuota tilannetta. Ei kovin enää kiinnosta seurata pörssikursseja. Ei silti ihan noin vain irti pääse tavasta seurata taloutta, vaikka ei ole tarvetta koettaa kerätä lisää pelimerkkejä.

  Se on totta, että voittojen tavoittelu voi johtaa entistä kovempaan yritykseen lisätä tuloja. Downsiftausta pitää pyrkiä tekemään. Aika vähällähän sitä loppujen lopuksi pärjää. Jotain hyväntekeväisyyttä kannattaa kokeilla, jos haluaa irti liiasta rahan keräilyvimmasta.

  Visakallo Visakallo

  Kun on ollut yrittäjä koko ikänsä, on tottunut pitkiin tiliväleihin.

  jees h-valta

  Tolopan kehuskelu ei kyllä auta yhtään jenkkilän virkaportaan ahdinkoa. Eipä silti, eipä se Tolopan ”suurista” resursseista kyllä paranisikaan. Mutta onhan tuo aika korni tilanne että yhden äijän pässittely voi syöstä ahdinkoon tuhansia ihmisiä. Ei aivan voi puhua demokratian maasta sielläkään. Se ettei Toloppa käsitä kuinka tärkeää normaali palkanjuoksu säännöllisesti on ei tarkoita sitä etteikö suurin osa suomalaisiakin jopa kuitenkin käsitä. Jos pankki ei saa kuukausieräänsä lainan lyhennykseen on siitä lyhyt matka ahdinkoon. Kuten ruuan ostminen kaupastakin, rahaa se tarvitsee jenkkilän työläinenkin siihen. Tolopan yksisilmäisyys vain kertoo ettei näkö riitä omaa napaa pidemmälle.

  Jätkä

  Huoleton on hevoseton poika.

  Tollo ei ymmärrä palkan tärkeyttä palkansaajalle, koska hän ei ole koskaan saanut palkkaa. Tulopuoli on jäänyt lapsilisään ja sen jälkeen kansaneläkkeen tasoinen työkyvyttömyyseläke on antanut tukevan pohjan sijoittamiseen. Kun käy neljä – viisi kertaa päivässä leskirouvan soppakupilla, ei hukkaan syö kuin täit.

  Tolopainen

  Kyllähän minä tuon käsitän, että suurin osa  ei hallitse onaa talouttaan. Musitaakseni minulla oli aina vähintään vuoden palkka tilillä tai jotain sinne päin. Opintolainatkin oli aikoinaan säästötilillä kaikki ja olipa niillä sitten mukava ostella asuntoon kaikki uudet mööpelit.

  jees h-valta

  Äiteen kustilla on mukava eleskellä. Mutta liekö sillä kehuskelu kuitenkaan kovin äijämäistä touhua?

  Tolopainen

  No mene pois jos et siellä viihdy. Onhan noita kiinteistöjä sen verran kertynyt, että voi valita missä asustelee. Tässä ollaan useamman asunnon loukussa.

  Jätkä

  Ulosottomies ei ole saanut Tollosta mitään irti, kun opintolainat on hassattu ja olisi pitänyt maksaa takaisin. Kansaneläkkeestä ei mitään voi periä. Sijoitusvaikeuksia ei ole ollut, kaikki on mennyt turhuuksiin. Viimeisin muutto tapahtui, kun tupa paloi – Tollo muutti peräkamariin.

  Tolopainen

  Buahhahhaa, tuu kommari hakeen leipäs päälle voita.

  pihkatappi pihkatappi

  Etf:t ei ole rakennettu miksikään turvasatamiksi. Tutkin vähän yhden mlp yhtiöihin sijoittavan etf:n sisältöä, 20% etf n painosta oli kahdessa firmassa ja niiden velat oli kymmenkertaiset vuosituottoihin, joka on minusta aika paljon putkiliikkeelle, toisen velkataakka oli 40 miljardia dollaria. Ei tuo jakeluverkkojen ja muun infran rakentaminen mikään kultakaivos ole. Eli tarkistin siksi, kun loppupeleissä noita usan etfiä ei saanutkaan oman välittäjän kautta enää ostaa ja etsin sitten tuolta etf:n sisältä kasvavan yrityksen, joka voi maksaa velkansa ja kuitenkin tuottaa todnäk kasvavaa reilun 6% osinkoa, sekä yhtiöllä rakenteilla myös kaasuun liittyviä projekteja.

  Ja nyt jatkuu hankintahakkuut, siinä tuoton lisäksi tulee hyvä olo. Eli ahneus ja ruudun tuijotus tuhoaa pään, vinha perä tuossa osta ja unohda mentaliteetissa sijoitusten osalta. Kaikki velkaiset ja kalliit sekä muotivirtaukset jättää ostamatta, niin voi unohtaa koko sijoitukset, jos ei voi, pitää myydä ne pois mahd. Pian.

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 593)