Keskustelut Tekniikka Keskustelupalstan moderointi

 • Tämä aihe sisältää 87 vastausta, 31 ääntä, ja päivitettiin viimeksi , sitten VisakalloVisakallo toimesta.
Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 87)
 • Keskustelupalstan moderointi

  Merkitty: 

  Tämän keskustelupalstan moderointi kyllä laskee kiinnostusta osallistua keskusteluun.

  Taisin kirjoittaa viimeisen kommenttini Ilmasto ketjuun puolenyön aikoihin 26 päivä tai oliko jo 27 päivä helmikuuta ja keskustelu oli siihen mennessä ollut täysin asiallista, tosin lähtenyt hieman ilmasto aiheen ulkopuolelle, mutta ei todellakaan niin paljoa kuin muut ketjut täällä yleensä lähtee alkuperäisen aiheen ulkopuolelle. Tänään 27 päivä aamulla huomasin, että ketjusta puuttui viimeiset n. 20 kommenttia.

  Närkästyttää, koska keskusteluun osallistujat (minä mukaan lukien) ovat nähneet vaivaa tuodessaan  oman näkökulmansa ja kontribuutionsa asialliseen keskusteluun.

  Vaadin Metsälehden moderoijilta selvitystä tapahtuneeseen, ja muistuttaisin, että me keskustelijat osaltamme (tai ainakin suurin osa meistä) mahdollistamme teidänkin palkkojen maksun.

  Ps. Voisitte palauttaa loput keskustelusta tai aloittaa uuden aiheen  sillä keskustelun hännällä, jos moderoitiin pois sen vuoksi, että meni liikaa off topic.

   

 • Gla Gla

  Ei kai tuo noin helppoa ole, pitää käydä Roxit-neuvottelut.

  Rane

  Roksista tuli mieleen toinen suurmies Jean Sibelius.Hänhän aikoinaan vietti muiden sen aikaisten taiteilijoiden ,mm.Gallen-Kallela ,kanssa paljon aikaa juhlimalla hotelli Kämpissä.Tarina kertoo että yksi seurueesta joutui poistumaan hoitamaan kiireellisiä asioitaan.Kun hän viikon päästä palasi niin  sama seurue oli siellä vielä jatkamassa samoja juhlia.Kun Sibelius huomasi palaajan niin hän totesi että mies menee ja mies tulee mutta ovelle ei pidä jäädä pyörimään.

  Kumikettu

  Tuo oli hyvä tarina. Onko täällä muuten ollut sellaista ketjua, jossa olisi saanut kertoa omin sanankääntein erikoisia sattuneita tapahtumia tai hyviä kuulemiansa vitsejä?

  Rane

  Ei ole tainnut vitsiketjua olla mutta sanontoja on kerätty.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  On toki ollut vitsiketju. Jokuhan vois sellaisen avata vaikka nytkin, se vanha ei taida löytyä.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  reservuaari-indeksi

  Ranen mainitsemasta Sibeliuksesta tuli mieleen tarina, todenperäisyydestähän näissä ei aina tiedä.

  Jean oli lähdössä taas kerran Kämpiin ja Aino kyseli etä milloinkahan mahdat tulla kotiin. Jean: ”Olen säveltäjä, enkä mikään ennustaja.”

  Rami

  Tolopainen

  Mikä vanhojen vitsien keräilyketju tästä on tullut.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Näissä ketjuissa käy niin että kun varsinainen asia tuli käsiteltyä, aletaan heittää läppää asian vierestä. Kannattaisiko perustaa ketju nimeltään Mitä tahansa milloin tahansa? Siihen voisi siirtää vastauksen kun se ei enää sovi otsikon alle (ja mukaan viittaus alkuperäiseen tekstiin ja ketjuun).

  reservuaari-indeksi

  Otsikkoon ja Rockiin

  ”kaikesta muusta niin herttaisen yksimielisiä paitsi metsänhoidosta. Siitä kepunkin mielestä saa olla erimieltä, mutta kun asia sivuaa kepulle arkoja aiheita, niin johan moderoidaan”

  Mitä siellä sitten oli, että deleteä toimituksessa niin painettiin? En ehtinyt näkemään. Mielenkiinto heräsi kun kepu mainittu. Ei nyt tartte tietenkään viestejä muistaa, mutta huomasiko joku muukin kuin mode jonkin niin sopimattoman aihepiirin?

  Onhan tuo oikeasti vähän outoa jos saadaan uusi keskusteluun osallistuja (jotka tosiaan olisi tarpeen)  ja heti käy näin.

  Rami

  Scientist Scientist

  Samaa mieltä A. Jalkasen kanssa. Mielestäni ilmasto ketju meni lopulta muihin asioihin ja lisäksi siellä oli erinäisiä henkilöön meneviä solvauksia ja nimittelyitä tyyliin visvasyylä ja avohoitop. Huolestettuvaa jos jotkut ei vät tunnista omia sovauksiaan ja nimittelyitään. Yleensä nimittelyt ja solvaukset akavat silloin kun omat argumentit eivät saa riitä tai saa kannatusta.

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 87)