Keskustelut Tekniikka Keskustelupalstan moderointi

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 83)
 • Keskustelupalstan moderointi

  Merkitty: 

  Tämän keskustelupalstan moderointi kyllä laskee kiinnostusta osallistua keskusteluun.

  Taisin kirjoittaa viimeisen kommenttini Ilmasto ketjuun puolenyön aikoihin 26 päivä tai oliko jo 27 päivä helmikuuta ja keskustelu oli siihen mennessä ollut täysin asiallista, tosin lähtenyt hieman ilmasto aiheen ulkopuolelle, mutta ei todellakaan niin paljoa kuin muut ketjut täällä yleensä lähtee alkuperäisen aiheen ulkopuolelle. Tänään 27 päivä aamulla huomasin, että ketjusta puuttui viimeiset n. 20 kommenttia.

  Närkästyttää, koska keskusteluun osallistujat (minä mukaan lukien) ovat nähneet vaivaa tuodessaan  oman näkökulmansa ja kontribuutionsa asialliseen keskusteluun.

  Vaadin Metsälehden moderoijilta selvitystä tapahtuneeseen, ja muistuttaisin, että me keskustelijat osaltamme (tai ainakin suurin osa meistä) mahdollistamme teidänkin palkkojen maksun.

  Ps. Voisitte palauttaa loput keskustelusta tai aloittaa uuden aiheen  sillä keskustelun hännällä, jos moderoitiin pois sen vuoksi, että meni liikaa off topic.

   

 • arto arto

  Sittenhän poistuu kaikki omat aloitukset ja kirjoitetut viestit samalla. Nykyään näkyy jäävän kirjoitetut viestit tänne. Nikkiksi tulee Tuntematon.

  Jätkä

  Niin kaikki kolme aloitustako häviää? Kannattaa tallettaa ne johonkin!

  Jean S

  Niin no jos jotain voisi toivoa siltä moderointilinjalta, niin jos on puhuttu aiheen vierestä, niin siitä voisi tosiaan siirtää tavaraa uuteen ketjuun eikä deletoida. Kaikilla alustoilla se ei tietysti ole teknisesti mahdollista, mutta monilla on.

  puunhalaaja

  Minulla ei ole valittamista modeille siitä, että rönsyjä karsitaan ja rumia sanoja poistellaan. Ilmaisen kuitenkin syvän paheksuntani teille onnettomille uiveloille siitä, että etten sen enempää informoi kuin korjaakaan tämän foorumin teknisiä ongelmia. Edelleen viestit häviää jos niissä on linkkejä mukana. Miten ihmeessä ette saa tätä vikaa korjattua?

  puunhalaaja

  Moderaatio, eikö teidän firmassa ole ketään joka osaisi korjata tuota linkkihommaa?

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Minä olen onnistunut laittamaan yhden linkin viestiin joko siten, että muutan alkuosan www:ksi tai otan pois https:stä sen s-kirjaimen.

  puunhalaaja

  Siis vain yhden linkin per viesti? Sama kikka ei toimi jos pistää useamman linkin?

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Kyllä aina yksi metakeskustelu kuuluu jokaiselle keskustelupalstalle. Tietysti aina ku ei miellytä voi itse kirjoittaa paremmin. Samat ihmiset täällä vastailee kuitenkin siihen tuhannenteen ”kannattaako puuta myydä” -ketjuun ni tulee vaa mielee  et järvi on soudettu jo tyhkäks ajat sitten.

  MIISU4F MIISU4F

  Olisin jatkanut  PALSTAUUDISTUS-ketjuun, jos olisin sen ensin löytänyt tagipilvestä.

  Asiani on sama kuin tässä(kin) ketjussa ehdottaneena. (vastauksia saamatta)

  Voisiko METSÄLEHDEN NETTITIIMI tehdä parannuksia?

  TAGIPILVI : aakkosjärjestykseen !! Tuolla on satoja otsikko/viitesanoja sekaisin ei siitä ota tolkkua, etsimäänsä ei löydä. Ei kukaan jaksa selata puoli tuntia sitä rivi riviltä. Jatkaisin mielelläni jo aloitettuun aiheketjuun, en loisi uutta. JOS se olisi nopeaa ja yksinkertaista.

  HAKUTOIMINTO: ei ole, eli etsisin sillä aiheita, mihin kätevä vastata/jatkaa.

  OMA NIKKI-profiilijutskat: siellä on muutama viimeksi vastattu/aloittamasi ketju. Kuitenkin olen vastannut ja aloittanut useita. Niin sivunumerointia riittää hamaan tappiin mutta vain  ykkössivulla on mitään, loput ***valitettavasti etsimääsi sivua ei löydy***.  Niin miksi niitä sivuja on merkattu monta, kerta ei ole säästössä, selattavissa  ja avattavissa? Voisin jatkaa omaan ketjuun, jos näkisin ne  profiilissani.

   

  Tolopainen

  Kyllä naiset jaksaa joka asiasta tättäröidä. Varmaan se äijäkin kotona tuo  vain hiekkaa eteiseen.

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 83)