Keskustelut Metsänomistus Korruptio- onko sitä metsissä ?

Esillä 10 vastausta, 351 - 360 (kaikkiaan 490)
 • Korruptio- onko sitä metsissä ?

  Uutisista putkahtaa aika ajoin suuremman luokan korruptio-uutinen. Emer.prof. ASalmisen mukaan ”pienempiä” on tänä vuonna 30-40.! Mehtäukon mielestä paljon. Kuinkahan lie metsä-alan tila? Rakennuspuoli ollee puhtoisin…

 • Visakallo Visakallo

  EDIT

  puutuomas

  Sellainen hankintakauppatyyli olisi minunlaisille unelma että riitäisi se kun puut on kasattu kourakasoihin metsäpalstalle, ajourien varteen ja ostaja ostaisi ne siihen. Tietääkseni nykyisin ajokoneita on koneketjuilla muutenkin niukasti eli tahtoo olla täysi työ pysyä motojen perässä talvikautena muutenkin, että siinä ei ehditä enään hankinta hakkaajien puita ajelemaan lisäksi. Eli haaveeksi jääpi.

  Nuakka

  EDIT

  Jätkä

  EDIT

  Visakallo Visakallo

  EDIT

  mehtäukko

  EDIT

  Jovain

  Ei auta teidän parjaaminen. Hankintalisä riittää myös tukilla ja en ole huomannut, että hankintakaupassa palautukset olisivat jääneen uupumaan. Sitä vastoin pystykaupassa kysymys on pimeästä perinnästä, johon metsänomistaja ei voi vaikuttaa – muutoin kuin, tekemällä vaihtoehtoista puukauppaa. Hankintakaupan täällä pilaavat metsänomistajat itse. Tarjoillaan mitä ihmeellisempiä ”kötöksiä”, joilla toimivan hankintakaupan kanssa ei ole tekemistä.

  mehtäukko

  On tämä kummallinen alusta. Yksi tyyppi saa suoltaa täyttä sontaa ja viimeksi haukkui muita idiooteiksi kun moskaansa ei muut ymmärrä!

  Ja muiden tekstit sensuroidaan ?!

  Jätkä

  Se on, kun kirjoittelija on Metsälehden oma Trolli. Silloin saa itse poistaa vastaväitteet ja täyttää ketjun omilla hengentuotteillaan.  Joissa ei ole ollut alun alkaenkaan järjen hiventä.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Trollailluun ei ole oikein muuta konstia kuin vaikeneminen. Toisinaan ei oikein pysty erottamaan onko kyse tiedon tai ymmärryksen puutteesta vai trollaamisesta. Vuosien päästä miettii edelleen sitä samaa asiaa, että menikö kommentointi hukkaan, vai jäikö aherruksesta jonkun yhteisön jäsenen hyödyksi edes jotain.

Esillä 10 vastausta, 351 - 360 (kaikkiaan 490)