Keskustelut Puukauppa Metsä alan lakkoilu

Esillä 10 vastausta, 201 - 210 (kaikkiaan 381)
 • Metsä alan lakkoilu

  Törkeää, jumalattomien suota?

  Suomalainen kateus on tunnettua!

  Yhteen hiileen puhaltaminen kadonnut,ken tietää, mutta yhteisen etumme vuoksi meillä puiden kanssa toimivilla, ole liikoja varoja Lakkoilla.

 • Kalle Kehveli

  Sikla on tunnettu siitä, ettei haluta töihin henkilöitä, jotka osaavat lukea ja kirjoittaa. Yhtiön onneksi niitä löytyy oulun seudun kepulaisista lestaatiolaisista runsaasti.

  Tolopainen

  Nykyaikana liittojen valta on niin pientä, että on aivan sama onko lakossa vai töissä. Palkkoihin ei edes vaadita mitään ylimääräisiä korotuksia. Papruliitto on tehnyt sopimuksia 17sent yleiskorotus ja 18 sent järjestelyvara. Eli 50-60€/kk. Eivät kehtaa edes ilmoittaa prosentteina.

  Tuolle koronalle liitot eivät voi mitään se tulee kuitenkin lopettamaan talousnousun aika nopeasti. Valtiosta on tullut myös niin merkittävä talouden rahoittaja suurella velkarahalla, että kapitalistitkin on avustusten varassa.

  pystykorvat

  Tolopainen

  …   Papruliitto on tehnyt sopimuksia 17sent yleiskorotus ja 18 sent järjestelyvara. Eli 50-60€/kk. Eivät kehtaa edes ilmoittaa prosentteina….

   

  Kova korotushan tuo on. Minun eläkkeeni nousi vain 30 euroa/kk.

  Tolopainen

  Veroprosenttisi on alle 20% eli saat lähes saman neton kuin työssä olevat. Ole vain tyytyväinen 1500€/kk eläkkeeseen. Venäjällä se olisi 150€.

   

  pystykorvat

  Tolopaiselle

  Ei muuten ole alle 20 prosenttia. On tasan 30 prosenttia. Ja meni pikkuisen pieleen tuo kuukausieläkekin. On tullut tehtyä niin rankasti töitä viimeisinä neljänä eli eläkkeenmääräytymisvuosina,  niin että  eläke on yli tuplasti tuo jota veikkailet. On siitä ollut jotain hyötyä että verokirja on ollut kapitalistin kassakaapissa  yli 40 vuotta ja  myötätuntolakossakin tullut oltua  silloin kun on ollut aihetta.

  Tolopainen

  Oli väärät lähtötiedot. Eläkkeitä korotettiin 2.27%, eli korotuksesi olisi pitänyt olla 67€, kehtaavat huija 80v vanhusta.

  pystykorvat

  Vappusatasesta puhumattakaan…

  Tolopainen

  Niin pystykorva vain odottelee rauhassa, kyllä se eläke sieltä tulee. Sitä ei ole enää yli 10v laskettu viimeisestä neljästä vuodesta.

   

  Teufelin Zumi

  Eläkettä ja tukea lisää, siinä konstit talouden nousuun?

  Tolopainen

  Eläkkeiden nostaminen on parasta elvytystä, siinä voittavat kaikki. Eläkeläisten ei tarvitse enää säästää, voi laittaa kaiken menemään mitä tulee. Nyt ei vain millään ehdi, kun tulee noita puukauppatilejäkin.

Esillä 10 vastausta, 201 - 210 (kaikkiaan 381)