Keskustelut Metsänomistus Metsä-group osuussijoitukset

Esillä 10 vastausta, 321 - 330 (kaikkiaan 347)
 • Metsä-group osuussijoitukset

  mielipiteitä kaivataan lähinnä metsä-groupin a-lisäosuuksista tuntuisi aika hyvä korko olevan ja vielä kevyt verotus ja pääoma bonus onko liian helppoa ollakseen totta 100000 sijoituksella tekisi 5 vuodessa noin 25000 + 5500 pääoma bonus ?

 • oksapuu

  Sitten se kolikon toinen puoli…

  Iso E tuossa tarjoili jatkosopparille 0,40% korkoa. Tuohan onkin sitten sellainen korko että rahan voi käyttää vaikkapa autokauppaan…

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ilmainen vinkki: jos eroaa jäsenyydestä, osan sijoituksistaan saa nopeasti takaisin. En nyt muista oliko se sääntömääräinen sijoitus vai lisäosuudet.

  Visakallo Visakallo

  Kela on hyvä firma, se maksaa parhaiten:

  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006633399.html

  Kivelänhanttu

  A.Jalkaen ei ole tarkoitus erota jäsenyydestä, päinvastaiseen korko on hyvä. Huolimaton kun olen niin edellinen kommentti oli tarkoitettu viestiketjuun Metsäliiton hinnoittelu.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kommenttini eroamisesta olikin tarkoitettu avuksi tilanteeseen, jossa akuutti rahan puute yllättää ja ei haluta ottaa pankkilainaa.

  jees h-valta

  Pankkilainaa kannattaa ennemmin ottaa. Lainan korot ovat pienemmät kuin Metsäliiton korkoanti.

  Normandy

  Ja eikös metsäliiton osuudet käy lainan vakuudeksi? Onko kenelläkään kokemusta?

  Visakallo Visakallo

  Mikäs tässä on osinkoja odotellessa!
  Kauppalehden mukaan Nordealta voi olla luvassa jopa 11 prosentin osinkotuotto ensi keväänä – Analyytikko: ”Pankkien osinkojen jakoon alkaa olla kasvavaa painetta ympäri Eurooppaa”

  Puuki

  Mikä se  Nurdean osakkeen arvo ?  Kun oli vielä reilusti yli kympin neuvoin tätiäni myymään ne laput pois ja kyllä kannatti se tehdä.

  Panu Panu

  Arvo on hieman alhaisempi kuin 10v sitten. Toki osinkoja on tullut hyvin, ihan verrattavissa Metsäliiton osuuksiin varmaan paitsi vähän enemmän veroa menee.

Esillä 10 vastausta, 321 - 330 (kaikkiaan 347)