Keskustelut Metsänomistus Metsä-group osuussijoitukset

Esillä 4 vastausta, 341 - 344 (kaikkiaan 344)
 • Metsä-group osuussijoitukset

  mielipiteitä kaivataan lähinnä metsä-groupin a-lisäosuuksista tuntuisi aika hyvä korko olevan ja vielä kevyt verotus ja pääoma bonus onko liian helppoa ollakseen totta 100000 sijoituksella tekisi 5 vuodessa noin 25000 + 5500 pääoma bonus ?

 • Puuki

  Nordnetissä on osakkeilla lainoitusarvo sen mukainen miten arvokkaaksi kukin osake on arvioitu. Se 20% edullinen  laina lienee sidottu salkun lainoitusarvoon eikä osakkeiden päivän arvoon.

  Muistaakseni pankit  myöntää joitain lainoja nolla-/miinuskorolla nykyään , jos kohde on sopiva .  Vain pankin lisäämä marginaali ja muista kuluista muodostuu lainan korko.   Saattaa joutua sakkojen maksuun jos vaihtaa kohdetta lainan saamisen jälkeen johonkin muuhun.

  Tolopainen

  Euriborit on miinuksella, eli käytännössä nolla eli lainasta menee vain marginaali, järjestelypalkkio ja kuukausittainen hoitokulu. Ei ole mikään ihme, että omaisuusarvot on korkealla. Kun korkotuottoja rahalle ei saa. Tämä uusi rahapolitiikka pakottaa ihmiset sijoittamaan, jos haluavat pääomalle tuottoa.

  Saminmetsä

  Euroakaan en ole MG:n kaupoista ottanut rahana. 0-verokortilla olen kaikki laittanut a-osuuksiin. Kaupat olleet kuituleimikoista. Osuuksien tuotto tällä hetkellä kilpailukelpoinen verrattuna muihin sijoitusmuotoihin.

  pihkatappi pihkatappi

  Win win tilanne. Kuitupuun hinta pysyy kotimaassa alhaalla, eli järjestely tukee sellutehtaiden puunhankintaa ja metsänomistajalle tilitetään osa sellun tuomasta rahavirrasta, kun saa varsin turvallisen ja tuntuvan osuuskoron.

Esillä 4 vastausta, 341 - 344 (kaikkiaan 344)