Keskustelut Metsänomistus Metsä-group osuussijoitukset

Esillä 10 vastausta, 311 - 320 (kaikkiaan 347)
 • Metsä-group osuussijoitukset

  mielipiteitä kaivataan lähinnä metsä-groupin a-lisäosuuksista tuntuisi aika hyvä korko olevan ja vielä kevyt verotus ja pääoma bonus onko liian helppoa ollakseen totta 100000 sijoituksella tekisi 5 vuodessa noin 25000 + 5500 pääoma bonus ?

 • Tolopainen

  Pärre se vain rajalinjoja sihtailee. Taitaa olla aika halvat huvit.

  Puuki

  Osaomistajan saama korko on ainakin tähän asti ollut hyvä nykyaikana. Puun hinnassa vähän häviää mutta jos malttaa /voi odotella  saa heikomman hinnan takasin korkojen kanssa. Riski on myös olemassa konkurssitilanteessa menettää kaikki osuussijoituksensa mutta se ei liene näköpiirissä kovin realistinen vaihtoehto tällä hetkellä.   ”Omistajalle” maksetaan viimeisenä/ei mitään  jos huonosti käy , muut velkojat ajaa aina edelle osuuskunnassa.  Mutta melkein sama riski on pörssiosakkeissakin, paitsi että myynti on mahdollista tehdä niissä nopeammin. Ja riskitaso vaihtellee tietysti aina osakefirman  mukaan.

  mehtäukko

  Kyllähän moni muu on höttöfirma sentään maailmanlaajuisen, kokeneen ja realististen konseptien parissa puurtavan ML rinnalla.

  Tolopainen

  Suomessa saa rahansa sijoittaa mihin haluaa tai pitää pankkitilillä. Kova yrittäminen ei aina takaa menestystä.

  Panu Panu

  Onko missään mahdollisimman pitkää historiaa Metsäliiton maksamista koroista?

  pikkutukki

  Hitaasti saa bertat ulos , sikäli huono . Muuten ok .

  Kivelänhanttu

  Kun tarvitsen rahaa koreankipposen ostoon 10 000 euroa. Pyydän tarjouksia eri puunostajilta. Jos Metsäliiton tarjous on 1 500 euroa huonompi niin minulta puuttuu yhä 1500. Neuvo laita Metsäliiton osakkeisiin, kasvaa nopeasti korkoa mutta minulta puuttuu tässä tapauksessa 10 000 euroa koreankipposeen.

  oksapuu

  Eräässä osuuskunnassa käsiteltiin näitä virallisten (pakko) osuuksien irtisanomisia aina kerran loppuvuodesta. Irtisanomisaika oli yksi vuosi…

  Toisin sanoen omia rahoja joutui odottamaan melkein sen parivuotta. Pitkä aika varsinkin jos talous sakkaa…

  Kuten täällä onkin jo kirjoitettu osuuksilla ei ole pankkitalletus suojaa, riskirahaa siinä kuin osake kauppakin. Osakekaupassa vaan saa aina rahansa realisoitua seuraavana pörssipäivänä…

  Tolopainen

  Tällä palstalla autot vaihdetaan Kemeroilla ja puukaupparahoihin ei kosketa.

  Visakallo Visakallo

  Tolopainen alkaa jo oppia!

Esillä 10 vastausta, 311 - 320 (kaikkiaan 347)