Keskustelut Puukauppa Metsärahan sijoittamisesta

Esillä 10 vastausta, 711 - 720 (kaikkiaan 730)
 • Metsärahan sijoittamisesta

  Sijoitusmuotoja on monia, oma metsä tietysti ensimmäisenä. Metsäpankki on paras pankki, pankki harjoittaa anto ja otto rahoitusta. Viisas ”pankinjohtaja” sijoittaa siis pankkiinsa pitäen sen näin kunnossa.

  Metsäliiton osuudet, pörssiosakkeet, sijoitusmuotoja löytyy.

  Yksi mielelenkiintoisin sijoitusmuoto joka on pörssiin sidottu on Bear ja Bull sertikaatit, kertoimissa löytyy jopa 3 (jossain olen nähnyt jopa 5).

  Eli kun esim. UPM;n osake nousee 1 %, nousee Bull sertikaatti 3 %. Vastaavasti jos UPM pakittaa -1% tulee sertikaatin hinta alas 3%. Kun pörssissä trendi on ylös niin päivä nousua tulee mukavasti, edellyttäen että on ostanut Bull sertikaattia pörssin ollessa pohjalukemissa.

  Bear sertikaatti toimii taas laskevilla markkinoilla, kun trendi lähtee alas, Bear sertifikaatin arvo menee ylös!. 3sen kertoimella esim. -5% kurssilasku tuottaa +15% voittoa.

  Eli näillä sertifikaateilla voi tehdä rahaa missä markkinatilanteessa tahansa.

  Rahaakaan ei näihin tarvitse hirveästi, vipu kerroin hoitaa asiat kotiin.

  Nokia sertifikaattia oli myynnissä keväällä 2012 hintaan 0,01 €, kun Nokian hinta kävi 6ssa €urossa sertikaatin hinta oli yli 24. 10.000 €urolla olisi saanut 1000000 (miljoona) sertikaattia alimmillaan, ja vastaavasti kun olisi myynyt hinnan ollessa 24;ssä, voittoa 24.000.000 €uroa. Huom! 1000 ´€urolla se 2400.000 €!

  Näin siis optimi suorituksessa. Kun katsoo kaupanläynti volyymiä joku oli ostanut Nokian sertikaattia runsaasti keväällä 2012.

  Rahan tekeminen siis onnistuu oli markkinatilanne pärssissä mikä tahansa. Riski on iso mutta pienilläkin summilla voi tehdä hyviä voittoja.

  LIsää sertikaateista googleta Handelsbank Bull ja Bear sertifikaatit.

 • Visakallo Visakallo

  Pankit ovat kieltämättä alkaneet sooloilla sellaisissakin asioissa, jotka eivät niille kuulu. Yhtenä esimerkki vaikkapa joidenkin säästöpankkien vaatimus hakea yksityisteille y-tunnus, mutta lopulta jo haetut y-tunnukset jouduttiin perumaan. Toinen esimerkki tuli Nordealta, joka teki yksityisteistä yrityksiä ilman y-tunnusta, jotta pankki pääsi perimään korkeammat palvelumaksut yrityshinnaston mukaan! Kaikkea tämä miinus-korkojen aika näköjään teettää.

  Tolopainen

  Pankkia on helppo vaihtaa nykypäivänä, jos ei ole velkaa. S pankissa ei ole mitään palvelumaksuja. Osuuspääomakin tuotti hiukan vajaa 1000%, boonus ja korko.

  Puuki

  Eihän sen eskortin korko ole kuin 5-10 % . Ostojen bonukset maksetaan itse kukin hinnoissa tai huonossa laadussa suhteessa myyntihintaan.

  Tolopainen

  Vanha virsi, jota ei usko kukaan, osingotkin maksetaan vain omistajille. Jotkut vievät rahansa k-kauppaan, jossa asiakashyvitys on olematon, mutta osinkoja maksetaan runsaasti omistajille.

  MaalaisSeppo

  Ei tiekuntia velvoitettu alv-verovelvollisiksi, vaan hakemaan y-tunnusta.

  Apli

  Mitä tulee kauppoihin citymarketit on huomattavasti mukavampia käydä kun kolkot prismat, hintaero näissä vielä olematon.. Metsärahan sijoittamisesta, itse olen olen ostanut lähes aina osakkeita niin kotimaisia kun ulkomaisia yhtiöitä suhdanteesta riippumatta niin teen nytkin jos puukaupat natsaa.. Paras korona monttu tosin meni kuukausi sitten, harmi että se jäi vähän käyttämättä.

  Tolopainen

  Korona monttu palaa vielä, kunhan tulos varoituksia alkaa tulla ja hallituksia kaatuu Euroopassa. Kaikki alkaa olla taas käteisenä.

  Visakallo Visakallo

  MaalaisSeppo: ”Ei tiekuntia velvoitettu alv-verovelvollisiksi, vaan hakemaan y-tunnusta.”

  MaalaisSeppo on täysin oikeassa, meni aamulla vähän käsitteet sekaisin!

  pihkatappi pihkatappi

  Jonkinlaisella osakepainolla maaliskuun monttuun, meni viime vuoden voitot parissa viikossa, otin sijoituslainan ja salkun ylimääräiset ja lainatut kiinni osakkeisiin. Metsäosakkeita ei ole ensimmäistäkään, ne osasin myydä pariin kertaan. Jyrkkä lasku oli liian nopea, että siinä koko salkun realisointi tuntui joka päivä mahdottomalta ja siksi tein noin päin ja ostot ja myynnit voi nyt unohtaa, osingot lyhentävät Nordnetin velkaa automaattisesti.

  Tolopainen

  En luota pörssiin enää euron vertaa. Se on niin kaukana realitaloudesta, että rommaus tulee varmasti.

Esillä 10 vastausta, 711 - 720 (kaikkiaan 730)