Keskustelut Puukauppa Metsärahan sijoittamisesta

Esillä 10 vastausta, 721 - 730 (kaikkiaan 754)
 • Metsärahan sijoittamisesta

  Sijoitusmuotoja on monia, oma metsä tietysti ensimmäisenä. Metsäpankki on paras pankki, pankki harjoittaa anto ja otto rahoitusta. Viisas ”pankinjohtaja” sijoittaa siis pankkiinsa pitäen sen näin kunnossa.

  Metsäliiton osuudet, pörssiosakkeet, sijoitusmuotoja löytyy.

  Yksi mielelenkiintoisin sijoitusmuoto joka on pörssiin sidottu on Bear ja Bull sertikaatit, kertoimissa löytyy jopa 3 (jossain olen nähnyt jopa 5).

  Eli kun esim. UPM;n osake nousee 1 %, nousee Bull sertikaatti 3 %. Vastaavasti jos UPM pakittaa -1% tulee sertikaatin hinta alas 3%. Kun pörssissä trendi on ylös niin päivä nousua tulee mukavasti, edellyttäen että on ostanut Bull sertikaattia pörssin ollessa pohjalukemissa.

  Bear sertikaatti toimii taas laskevilla markkinoilla, kun trendi lähtee alas, Bear sertifikaatin arvo menee ylös!. 3sen kertoimella esim. -5% kurssilasku tuottaa +15% voittoa.

  Eli näillä sertifikaateilla voi tehdä rahaa missä markkinatilanteessa tahansa.

  Rahaakaan ei näihin tarvitse hirveästi, vipu kerroin hoitaa asiat kotiin.

  Nokia sertifikaattia oli myynnissä keväällä 2012 hintaan 0,01 €, kun Nokian hinta kävi 6ssa €urossa sertikaatin hinta oli yli 24. 10.000 €urolla olisi saanut 1000000 (miljoona) sertikaattia alimmillaan, ja vastaavasti kun olisi myynyt hinnan ollessa 24;ssä, voittoa 24.000.000 €uroa. Huom! 1000 ´€urolla se 2400.000 €!

  Näin siis optimi suorituksessa. Kun katsoo kaupanläynti volyymiä joku oli ostanut Nokian sertikaattia runsaasti keväällä 2012.

  Rahan tekeminen siis onnistuu oli markkinatilanne pärssissä mikä tahansa. Riski on iso mutta pienilläkin summilla voi tehdä hyviä voittoja.

  LIsää sertikaateista googleta Handelsbank Bull ja Bear sertifikaatit.

 • Petkeles Petkeles

  Ootko Tolopainen oottanu maailmanloppua jo monellaki vuosikymmenellä?

  Tolopainen

  Sehän voi tapahtua monella tavalla, lajien tuho on käynnissä. Eikä ihmisen tulevaisuudesta ole annettu mitään takuita. Mikä hävitti Euroopasta neandertaalilaiset. Sehän oli paljon elinvoimaisempi rotu kuin nykyihminen.

  tamperelainen tamperelainen

  En luota pörssiin enää euron vertaa. Se on niin kaukana realitaloudesta, että rommaus tulee varmasti.

  Jos 2-korona iskee syksyllä,niin silloin on pörssissä taas halpaa.Silloin ravintoloiden NoHokin sukeltaa lopullisesti ja Suomen Gummitehtaan osakkeita saa 10 eurolla

  pihkatappi pihkatappi

  Olisiko bear sertifikaattien käyttö suojausmielessä lähiaikoina paikallaan, jos kerroin vaikka 3, pienellä summalla lieventää jo monttua. Nyt on noustu oikeastaan maaliskuun pohjista lineaarisesti kohti kaakkoa reilut 30%, korjaus lienee taas kivulias monttu. Rahanjako politiikka kuitenkin alkoi taas maaliskuulta, jolloin nousua joillekin osakkeille uskalsi jo odottaa tai sitä piti melko varmana.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Yksi kongressin osallistumismaksu meni konkurssipesän mukana. Voisko hotelliketjuja ja lentoyhtiöitä mennä konkurssiin eli pitäisikö varatuista matkoista koettaa saada rahat pois vielä kun voi?

  Mettämakuri

  Onko se pakko lentää Aasiaan villiruoka orgioihin, käykää laittaan supiloukut pyyntiin ja pitäkää lähiruoka orgiat kotona 😉

  Tolopainen

  Jokainen velkainen yritys voi mennä konkkaan, velaton ei. Onhan noita matkatoimistoja ja lentoyhtiöitä kaatunut, eihän ne omilla pääomilla toimi. Nykyisin lähes kaikilla yhtiöillä on lainoja. Koko pankkijärjestelmä perustuu lainoihin, pankeilla on joka suuntiin velkoja ja hyvin vähän omia pääomia. En koskaan sijoittaisi rahojani pankkiosakkeisiin.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Jaa – pitäisikö metsärahat laittaa takaisin metsään jos ne eivät ole enää turvassa pankissa? Tai hajauttaa useampaan kuin yhteen pankkiin niin ettei vakuudelliseen raja (100 tuhatta) ylity?

  Ei itään Aasiaan vaan etelään delfiinejä bongailemaan, talvella. Mutta vuosiluku on vielä auki. Ei ainakaan 2020.

  Visakallo Visakallo

  Parhaillaan on menossa  sijoitus sananmukaisesti metsään. Ei mitään suuria summia, vajaa parisataa metriä uutta jokakelin metsätietä, joka mahdollistaa lähes kymmenelle hehtaarille ympärivuotisen puunkorjuun.

  MJO

  S pankissa ei ole mitään palvelumaksuja. Osuuspääomakin tuotti hiukan vajaa 1000%, boonus ja korko.

  Joo?? Mä taas vedin kännit pussikaljalla ihan sen vuoksi, kun palautustölkeissä on niin hyvä tuotto.

  Siinä kännissä keksin samalla varman keinon korjata valtion ja kuntien talousongelman. Palkataan lisää virkamiehiä, niin verotulot kasvavat.

  Hyvä tolppa!!

Esillä 10 vastausta, 721 - 730 (kaikkiaan 754)