Keskustelut Metsänomistus Pedot eivät kuulu sivistysvaltioon

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 83)
 • Pedot eivät kuulu sivistysvaltioon

  Aikaisemmin Suomessa oli luonnollista, että pedot eivät haitanneet asukkaiden elämää. Se kuului sivistysvaltion perusoikeuksiin. Alikehittyneissä maissa asiat saattoivat silloin olla toisin.

  Nykyisen ekofasismin aikakautena ihmisoikeudet ovat joutuneet väistymään hyvin pienen ihmisjoukon harjoittaman petoterrorin tieltä. Tästä viimeisimpänä esimerkkinä on hallitsettomasti kasvanut ilveskanta. Saarijärven Pylkönmäellä ilves hyökkäsi kotipihalla ihmisen kimppuun. Myös sudet aiheuttavat jatkuvaa vahinkoa maaseudun asukkaille ja elinkeinoille.

  Mikä tätä maata oikein vaivaa?

 • jees h-valta

  Joo, ei muuta kuin kaikki ilvekset vain lahtiin. Käytöshäiriöisiä ne kaikki on ja susia huomattavasti vaarallisempia. Jo toinen tapaus kun kävi ihmiseen kiinni sadan vuoden säteellä.
  Hirvittävä juttu. (Paljon hirveä hirvittävämpi).

  kisi

  Pylkönmäen naisen saamat naarmut ovat jo parantuneet, onneksi.
  Jos minä olisin ollut tuossa tilanteessa ja tässä tolkussa, niin olisin yrittänyt hellyydellä taltuttaa uhkarohkean kissimirrin (po. ilveksen poikasen) ja alkaa ruokkimaan sitä sitten vähin äänin omissa hoteissa. (”Joo mä tiedän tiedän pitäis ryhdistäytyä…”)

  6 m3

  ”Aljon” ottaminen on laissa kielletty.

  Anton Chigurh

  ”Mikä tätä maata vaivaa” kysyy takakireä ikäneito.

  Tätä maata vaivaa kaikkien aikojen tuhoisin vieraslaji, lähes karvaton päiväeläin tropiikista, jolle ei ole ekologista lokeroa muualla kuin päiväntasaajan lähituntumassa. Jopa pohjoisen havumetsävyöhykkeen huippupedon on väistyttävä tuon melanoomamaisesti käyttäytyvän syöpäläisen tieltä.

  Puun takaa

  Relaa vähän Anton!
  Olisiko sinun syytä noudattaa lääketieteellisten tutkimusten suosituksia, sillä esimerkiksi alkoholin kohtuukäyttäjillä esiintyy vähemmän aivoinfarkteja ja Alzheimerin tautia kuin täysraittiilla.
  Anna itsellesi ja samalla meille kanssaihmisillesi täysi ihmisarvo. Jos luoja sinut seuraavassa elämässäsi siirtää vaikkapa sudeksi Yellowstoneen, niin huomaat, että tässä ihmiselämässäkin on omat hyvät puolensa!

  jees h-valta

  Emme ylivertaisina kuitenkaan saa alkaa luomakunnan totaalihävittäjiksikään. Autioituvalle maaseudulle mahtuu petoja jopa enemmänkin kuin nyt. Ihmisen ja pedon kohtaamiset ovat vieläkin harvinaisuus josta päivälehdet kirjoittavat shokeeraavia uutisointejaan. Siitä ei koidu juurikaan harmeja vaan siitä koituu jos alamme runsaalla lihavarastolla varustettuja maaseutujamme pedoista lopettamaan. Kun tämä ylivertainen lihansyöjäkansamme vanhenee eikä pysty hoitamaan kannansäätelyvelvoitteitaan joita se on suuressa ”viisaudessaan” keksinyt. Luonto on paras expertti hoitamaan omansa ja ihminen surkea apinamuunnos joka vain kuvittelee jotain kummia omistaan.

  kisi

  Anton Chigurh on tarkalleen oikeassa ja piste.

  .

  Terve järkeni pistää minut suhtautumaan suopeasti kanssapetoihin.

  mehänpoika

  Liika on aina liikaa! Ilmeisesti Suomessa on joku auktoriteetti kouluttanut biologian opettajat joukkosuggessiota hyväsi käyttäen kokonaan harhaan. Muistaakseni jo raamatunkin mukaan eläinkunta on ihmisiä varten, joten ihminen voisi niitä vapaasti säädellä ja käyttää hyväkseen.

  Miksi petokantoja ei voisi pitää niin pieninä, ettei niistä olisi ihmisille mitään haittaa? Esimerkiksi karhukannan paisutusta on MMM:ssä perusteltu metsästyksellisillä arvoilla. Siinä ei ole paljon ajateltu maaseudulla elävien ihmisten petopelkoa ja turvallisuutta yleensä. On maaseudulle muitakin hyviä harrastuksia kuin ympärivuotinen metsästyksen ympärille kehitelty vahinkoja aiheuttava toiminta.

  Jo nytkin ”riistakantojen säätelijät” leikkasivat suuren määrän vahinkoa ja onnettomuuksia aiheuttavien hirvien pyyntilupia, kun haluttiin osa ”tuotosta” jättää pedoille talviravinnoksi Ravintoketjun huiput terminä joutaa kokonaan romukoppaan.

  Anton Chigurh

  Itä- vai länsinaapurista? (näköjään länsi)

  Venäjän karjalassahan on onnistuttu pudottamaan ravintoketjun huippupedon kanta 400n yksilöön aiemman 500n asemasta ja siitä joukosta ei enää riitä täydennystä meille, josta syystä oma pieni susikantamme on jo nyt pahoin geneettisesti rappeutunut.

  Anton Chigurh

  Nosce te ipsum!

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 83)