Keskustelut Metsänomistus Pedot eivät kuulu sivistysvaltioon

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 83)
 • Pedot eivät kuulu sivistysvaltioon

  Aikaisemmin Suomessa oli luonnollista, että pedot eivät haitanneet asukkaiden elämää. Se kuului sivistysvaltion perusoikeuksiin. Alikehittyneissä maissa asiat saattoivat silloin olla toisin.

  Nykyisen ekofasismin aikakautena ihmisoikeudet ovat joutuneet väistymään hyvin pienen ihmisjoukon harjoittaman petoterrorin tieltä. Tästä viimeisimpänä esimerkkinä on hallitsettomasti kasvanut ilveskanta. Saarijärven Pylkönmäellä ilves hyökkäsi kotipihalla ihmisen kimppuun. Myös sudet aiheuttavat jatkuvaa vahinkoa maaseudun asukkaille ja elinkeinoille.

  Mikä tätä maata oikein vaivaa?

 • Puun takaa

  Uusien määräysten mukaan kotitarvekäyttöön teurastettujen eläinten suolet ja muut teurasjätteen pitää jatkossa toimittaa Satakuntaan Honkajoelle poltettavaksi. Määräys ei ilmeisesti koske hirven teurastusta, vai onko tästä olemassa tarkempaa tietoa? Esim. Saksa ei aio tätä määräystä noudattaa, mutta Suomi on lupautunut mukaan edes kysymättä asiasta maataloustuottajilta.

  jees h-valta

  Niinhän ehkä alkuun hiukan itsekkin epäilin kuin harrastelija mutta jo lyhyen ajan kokemukset alkaa puhua puolestaan. Iso virhe metsästäjiltä että päästivät pedot näyttämään kyntensä.
  Nyt tiedetään. Ei tarvi enää luulla.

  Puun takaa

  Tähän on tultu. Onko nyt vastuunottajia takavuosien salaisista susi-istutuksista?

  Satakunnan Köyliössä on jouduttu turvautumaan takseihin lasten koulumatkojen turvaamiseksi. Alueella on jo niin paljon susia, että kunta kustantaa taksimatkan alakoulun oppilaille kolmen kylän alueelta.

  YLE

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Niin näistä salaisista susien istutuksista!
  Tarvittaisiin joku rämäpää lehtimies, joka penkoisi tuon asian ja uskaltaisi vielä tuoda tuloksetkin julkisuuteen. Tähän astihan nuo asiat ovat olleet vain kuiskailuja. Mutta miten muutenkaan olisi selitettävissä, että jollekkin alueellle yks kaks ilmestyy useampia susia samaan aikaan.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  jees h-valta

  Tästä Köyliön susimäärästä on nyt aivan laskettua faktatietoakin. Yksi seitsemän suden lauma sieltä löytyi juuri kuten pitikin.
  Lähikunnissa, kuten Huittisissa tai Kokemäellä ei yhtään.
  Joten aika nolo kohinan loppuhuippari tuli. Aivan nämä herrat riistamiehet laskivat.
  Tuo koulukyyti on aivan mukavaa palvelua mutta susien kanssa sillä on hyvin vähän tekemistä.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Rööri Roope:
  ”Vai on satakunnassa susia laumoittain.Siksikö pohjnmaan pojilta meni paskat housuun kun lehdestä satuja lukivat.
  Halluutteko lisää susia?Tuodaan lähetys. ”

  Jaahas tulikohan tekijä esiin?

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  jees h-valta

  Kun Taneli noita rämäpäisiä lehtimiehiä kaipaili susista infoamaan niin kyllä on jo infottu. Satakunnan Kansan sivuilla on viimepäivinä ollut lähes joka päivä jotain selkeästi susivastaisuuteen kiihottavaa artikkelia. Jopa se surullisen kuuluisa Kokemäen-Harjavallan viimeisen suden jahtikin oli laajalti ja haastatteluineen. Vielä löytyi joku elossaoleva ”sankarmies” kertoilemaan vakaa mielipiteensäkkin.

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Myyriä taimikoista pääravintonaan käyttävä lyhytjalkainen köpöttelijä supikoirakin, joka lähes puolet vuodesta horrostaa, ehtii edetä synnyinpaikaltaan 500 kilometrin päähän yhden kesän aikana, siirtoistuttamatta (seurattu radiopannoitettuja), miten paljon pidemmälle paljon pitkäjalkaisempi susi sitten eteneekään, etenkin kun se on liikkeellä joka päivä, halunsa mukaan.

  Der Steppenwolf

  jabe

  Silminnäkijä: Susi hukassa:
  http://areena.yle.fi/tv/1726429

  Kysely: Sutta pelätään lännessä enemmän kuin idässä
  http://goo.gl/c76Ua

  Peräkylän Tarzan

  Kolmen satakuntalaiskunnan johtajat luovuttavat tänään maa- ja metsätalousministerille kirjelmän susipolitiikan muuttamiseksi.

  Huittisten, Köyliön ja Säkylän kaupungin- ja kunnanjohtajien sekä valtuuston puheenjohtajien allekirjoittamassa tekstissä vaaditaan oikeutta metsästää häiriötä aiheuttavia susia ilman nykyistä byrokratiaa.

  Maa- ja metsätalousministeri Jari Koskiselle osoitetussa kirjelmässä todetaan, että suomen susipolitiikka on epäonnistunut EU:hun liittymisen jälkeen.

  Kuntajohtajien huolen taustalla on se, että Ala-Satakunnan susikanta on kasvanut viime vuosina.

  Yle Uutiset

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 83)