Keskustelut Tekniikka Sytytystulpan vaihto 40 tunnin jälkeen?

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 59)
 • Sytytystulpan vaihto 40 tunnin jälkeen?

  Merkitty: 

   

  Olen ihmetellyt kun Huskien 555 ja 545 käyttöohjekirjoissa kehoitetaan vaihtamaan sytystulppa 40 käyttötunnin jälkeen.Meneekö se noin,eikö ole aika lyhyt aika sytytystulpan käyttöiäksi?

   

   

 • Jätkä

  Jospa ”mökki” onkin vain taukotupa, jota käytetään varikkokäynteihin ja tilpäiseen yöpymiseen. Mökkipaikka muodostaa työleirin, jonne meno ennemmin tai myöhemmin muuttuu todella vastenmieliseksi ennenkuin loppuu kokonaan.

  Vanhasta ”huvila”- käsitteestä on tällöin luisuttu kauas – eikä huvituksista voi juuri puhua.

  jees h-valta

  Vai muuttuu vastenmieliseksi. Ei minulla ainakaan vaikka olen aina mökillä tehnyt suurinpiirtein täysillä kaikkea mitä tarve on. Nyt seuraavaksi alkaa venevajan loppurutistus että saadaan paatti talvisäilöön. Huvitusko tarkoittaa jätkällä ympärikännissä örveltämistä koko mökkireissun?

  sikari

  Mökkien kiinteistövero kolminkertaiseksi , kun kuitenkin rakentelevat kaiken maailman kojuja ja pressu virityksiä rannat ja tontit täytee.

  jees h-valta

  Rakentele sinä sikari vain pressukojujasi. Minulla ei tule yhtään uutta rakennusta vaan muutan olemassaolevan puuliiterin venevajaksi. Turhake tuollainen liiteri joten joutaa yksi seinä pois ja vene talveksi sisään.

  Kalle Kehveli

  Mökeillä kiinteistövero on jo nyt korkeahko, enkä pane pahaksi vaikka se olisi 3x suurempi.

  Metsuri motokuski

  Kk:lla ei taida olla mökkiä. Minulla on ja ihan tarpeeksi siinä on kuluja ilman veronkorotuksiakin.

  Mikä siinä puuliiterissä jesse on niin huonoa. Minä kun meinasin sellaisen mökille rakentaa. Nyt poltinpuut ovat olleet pressujen alla sekä peltien alla niin olishan ne siistimmin puuvarastossa.

  Kumikettu

  Eihän liitereissä niin paljon vikaa ole,  voihan niitä käyttää varastona kuten Jees. Sama vika täällä. Polttopuun liiteröinnissä on näin ruuhkavuosina se kurjuus,  että puuhun tulee ylimääräisiä kädenjälkiä. Varmaan jossain vaiheessa elämää ennättää puuta haalaamaan paremmin. Nyt tulee laitettua motin häkkiin kuivumaan ja samasta häkistä sitten joko uuniin suoraan tai terassille esilämpenemään vanhaan reiälliseen konttiin,  ulkolämpötilan ja kosteuden mukaan.

  jees h-valta

  Kumikettu on oivaltanut asian jujun! Juuri tuo turha käsittely ei enää kiinnosta ja kun sen on todennut vielä turhaksi sitä paremmalla syyllä. Nytkin koko mökkikauden olen ulkoa ottanut suoraan halkelupukin  viereen pinoamistani koivuista kaiken tarvittavan. ja iloisesti on palanut. Kattona on toiminut kaksi isoa ja tuuheaa kuusta joiden väliin olen pinonnut. Toki tuo venevaja tulee hiukan klapeja silti sisällään pitämään koska reunoille mahtuu kyllä. Mökillä ei vuosien varastoa tarvita. Se varasto kasvaa siinä tontilla kuutioita jatkuvalla kasvatuksella.

  Nimetön

  Miten ois vähentäskö 1,5 kuution suursäkki Jeesen armotonta raatamista lämmityksen eteen?  Säkki siirtys kyllä pienemmälläkin Valtralla ja lavahaarukalla, jäis ehkä yksi kintaan jälki vähemmäksi.

  Berza

  Jos itse aiheeseen palataan, muistin tätä lukiessani, että kolme vuotta sitteen ostettuun stihl 201 ei ole kertaakaan vaihdettu tulppaa. Sahattu ainakin 500 k3 lähinnä kuitupuuta.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 59)