Keskustelut Luonto Turveveron korotuksen peruminen.

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 347)
 • Tolopainen

  Jos jollekin maksetaan 200k€ tukea uuden auton hankintaan. Nykyinen hallitus joutaa erota, meillä ei ole varaa tällaiseen pelleilyyn.

  Visakallo Visakallo

  Latviassa ja Virossa on panostettu energiapuun korjuuseen ja turpeennostoon. Latviassa olen käynytkin kahdessa entisessä ohjustukikohdassa, joista on tehty hyvin toimivia energiapuuterminaaleja. On sen verran vahvat betonitiet ja laukaisualustat, että varmasti kestää käyttöä! Turpeesta ja hakkeesta tulee Suomessa yhä enemmän tuontitavaraa, mutta onneksi meidän hallitus on päättänyt, että meillä on siihenkin varaa!

  Tolopainen

  Ei taida Latvia tuottaa edes niin paljon hakepuuta kuin Visakallon konserni.

  Visakallo Visakallo

  Eipä ole Tolopainen oikein kartalla.

  Visakallo Visakallo

  Senhän Tolopainen taitaa tietääkin, että Portugali on Euroopan suurin pelletin tuottaja.

  derHorst

  Tsekkasin tuota turvetuotannon hiilidioksidipäästömäärää. Vuonna 2017 Suomessa oli kutakuinkin samalla tasolla turvetuotanto ja henkilöautoliikenne. Molemmat noin 10 prosenttia Suomen co2-päästöistä. Kumman lopettaisitte, jos saisitte valita siten että tuohon 10 prosentin vähennykseen tähdättäsiin?? Eli kyllähän tuo turvetuotanto aika lailla hiilidioksidia tupruttelee. Päälle vesistöpäästöt.

  Visakallo Visakallo

  Ongelmana on se, ettei voimalat taivu hetkessä toimimaan pelkällä puulla, vaan sekaan tarvitaan turvetta tai kivihiiltä. Suomessa on useita niin uusia voimaloita, ettei niitä uusita vielä vuosikymmeniin. Ideologiat ja todellisuus ovat aina hankala yhtälö. Nykyinen hallitus lupaa nyt kyllä rahat  vähän kaikkeen, mutta mitä tapahtuu kun rahat loppuu?

  Visakallo Visakallo

  Saksa on todella paha esimerkki siitä, mihin ideoliginen päätöksenteko voi maan johtaa. Vihreässä huumassa päätettiin luopua ydinvoimasta, ja tilalle piti tulla puhdasta energiaa. Lopputulos olikin, että maan hiilidiksidipäästöt ovat nyt korkeammat kuin koskaan.

  Tolopainen

  Nyt ei ole Visakallo kartalla. Voimaloiden tukipolttoaineeksi on tulossa maakaasu.

  Haba Haba

  Kannattanee muuttaa Viroon jossa on oikea ideologia.

  https://yle.fi/uutiset/3-11739166

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 347)