Keskustelut Metsänomistus Tuulivoimalat

Esillä 6 vastausta, 131 - 136 (kaikkiaan 136)
 • Tuulivoimalat

  Tämä ansaitsee oman ketjunsa, ettei koronaketjuun tätä valjasteta. Itselläkin omakohtaista asiaa, pienestä maabläntistä saamme 2 h korvausta vuodessa, vaikka lähin mylly yli km.n päässä

 • pihkatappi

  Tuulivoiman avulla Suomesta tulee sähkön suhteen omavarainen muutamassa vuodessa. Jo nyt tuulisina päivinä sähkökiuas lämpiää ja sähköauto latautuu ilmaiseksi. Tarvitaan akkukapasiteettia tuulivoiman takia, eli sähköautot ja muut isotkin virtapankit oikea-aikaisin latauksin. Vety infra on ehkä se millä energian tuotannon ja kulutuksen hallitumpi sovittaminen meillä lopulta tapahtuu, mutta se ei tapahdu lähitulevaisuudessa. Eli ajatuksena se että Suomi haluaa olla omavarainen enegiantuotannossa, energiaa varastoidaan ja ulos Euroopan markkinalle voidaan myydä silloin kun sieltä euromääräinen tuotto on korkealla tasolla, pitäkööt tehtaita kiinni jos ei kannata jne. Euroopan kommunismiin ei pidä osallistua enää eturivissä. Jonkun pitäisi kirjoittaa kirja eu Suomen vaiheista, kuka hyväksyi mitäkin ja miten hyvin on pärjätty.

  Visakallo

  Kunpa asiat olisivatkin noin yksinkertaisia kuten Reima esittää. Näyttää yhä vahvemmin siltä, että lähes koko suomalainen poliittinen eliitti oli sokeaa Venäjän vallankäytölle. Toivottavasti vastaava sokeus myös EU:n suuntaan ei osoittaudu yhtä laajaksi ja rumaksi.  Tiedätkö Reima, kuka oli koko Itämeren kaasuputken idean isä jo 90-luvulla?

  A.Jalkanen

  Ei ihme jos ei kukaan poliitikoksi halua tässä lynkkauskulttuurissa.

  Per Ä Reikäs

  Per omistaa myös tuulivoimalan

  Sen teho on 1500 wattia ja se on varastossa, kokeilin mökillä, mutta valitettavasti kovasti puustoa edessä, enkä halua mitään Kymmenien metrien mastoja tontilleni, käyttöä sille kyllä viellä tulee, oikeassa paikassa.

  Free power wind

  arto

  Sukulais poika tietätti biovoimalan 180 lehmän lanta polttoaineena. Saa sähkön ja lämmön. Omasta takaa.

  Per Ä Reikäs

  Oikein, riippumattomuus tärkeää

Esillä 6 vastausta, 131 - 136 (kaikkiaan 136)