Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 4,091 - 4,100 (kaikkiaan 4,106)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • mehtäukko

  EDIT

  Per Ä Reikäs

  EDIT

  Rane
  Metsuri motokuski

  Nyt on  hyvä testata erilaisia aseita ja ammuksia Ukrainassa.  Nyt on kuitenkin vastakkain ihan ammattitaitoisia sotilaita toisin kuin jossain lähi-idässä tai Afrikassa. Nyt kun Ukrainan armeija opetetaan taistelemaan lännen opein ja asein niin tutkittavaa jää useammalle vuodelle eri sotilaslaitoksissa. Erinomainen testiympäristö.

  Rukopiikki

  Tuskimpa ne sorvin äärestä otetut ukrainalaiset tai venäläiset sen ammattitaitosempia on kuin nuo lähi-idän hemmot jotka lapsesta asti ikänsä sotinu. Hyvähän se on pyssyjä viiä ja yllyttää kun ei oman maan kansalaisia kuole. Amerikkalaiset ei oo sotinu muuten kuin täyden ilmaherruuden alla että siinä määrin uutta amerikkalaiselle kalustolle kun ilmastakin ammutaan.

  suorittava porras suorittava porras

  Taitaa kuitenkin olla tarvetta luku- ja laskutoisille ,jotka osaa käyttää muutakin kun rynkkyä ja puukkoa.

  Pyynnöstähän niitä aseita viedään, mutta valitettavan pitkällä viiveellä.

  jees h-valta

  Kuka takaa ettei Ukraina ole sotakokemuksen karttuessa valmis valtaamaan lisäalueita naapurimaista? Onhan sitten kalustoa millä mällätä.

  Per Ä Reikäs

  EDIT

  Jätkä

  JeeZZi:”Kuka takaa ettei Ukraina ole sotakokemuksen karttuessa valmis valtaamaan lisäalueita naapurimaista? Onhan sitten kalustoa millä mällätä.”

  Jos RyZZlandiasta valtaa, niin lisää vaan aseita Ukrainaan. Olisi mainio juttu, kun lykkäisi RyZZät kaikki Uralin taakse – ja maan uudelleenrakentamiskustannukset vielä Venäjältä. Se olisi Euroopan onni!

  Rane

  ”Kuka takaa ettei Ukraina ole sotakokemuksen karttuessa valmis valtaamaan lisäalueita naapurimaista? Onhan sitten kalustoa millä mällätä.”

  Nato. Natomaat maksaa vain ryssän ajamisen pois Ukrainasta.Edes venäjän alueiden valtaamista ei tueta.

Esillä 10 vastausta, 4,091 - 4,100 (kaikkiaan 4,106)