Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 4,791 - 4,800 (kaikkiaan 4,913)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Rukopiikki

  Kovin teennäisen näköisiä on nämä vierailut aina. Tiedä sitten miten paljon suunniteltua näytöstä. Tosin olin näkevinäni yhden saman mummon viime keväänä myös Ukrainan videoissa eri puolilla maata millon missäkin yhteydessä. Että voi olla samanlaista lavastusta molemmilla puolilla.

  Rane

  ”Tosin olin näkevinäni yhden saman mummon viime keväänä myös Ukrainan videoissa eri puolilla maata millon missäkin yhteydessä.”

  Tarkasti on vastapuolen videot tutkittu.

  Visakallo Visakallo

  Rukopiikki oli sitä mieltä, että Haagin tuomioistuinten langettamat tuomiot ovat merkityksettömiä, mutta Medvedev tuntuu antavan samalla laitokselle hyvinkin merkittävän arvon. Kumpaa uskomme?

  Rukopiikki

  On niin komia keli että pitää välillä aurinkoa ottaa.  Niin merkityksettömänä USA:kin sitä pitää mutta vaatii silti eri mailta kahdenvälisiä sopimuksia omien kansalaisten suojaksi, jotta USA:n omat rökäleet eivät tule maailmalla vangituiksi. USA:n moni ex presidentti pitäisi olla vangittavien listalla ellei tuomioistuin olisi puolueellinen ja poliittinen.

  Visakallo Visakallo

  Ei USA:n presidenttien teot tee Venäjän suorittamia ihmisoikeusrikoksia yhtään sen lievemmiksi kuin ne ovat.

  Perko

  Suomen rikosseuranta  (se kirottu tekoäly) oli antanut putiniza pidätysmääräyksen,  no nämä meijän sossut perui sen on muka haitaksi, näin mie muistelen.

  Visakallo Visakallo

  Se oli Perko silloin ”vanhaan hyvään aikaan” niin, mutta nyt onkin ajat toiset.

  suorittava porras suorittava porras

  Medvedevistäkin voisi kirjailla pidätysmääräyksen ,koska uhkailee kansainvälistä oikeutta voimatoimilla. Onhan tavan kansalaisenkin ranteissa äkkiä kihlat ,jos virkavaltaa uhkailee. Tarvittaessa paikalla rynnäkköjoukot ,helikopteri ja Pasi.

  Medvedev uhkailee ohjuksilla ,joten vastavoimaa tarvitaan samassa suhteessa . Kremlin konnat on pidätettävä kaikki ja toimitettava kuuhun ilman paluulippua. Tuskin haittaisi mitään sekään ,että sihti pettäisi ja porukka sinkoutuisi pidemmälle avaruuteen .

   

  Tolopainen

  Medvjedev on pelkkä hovinarri häntä ei kannata pidättää. Parempi on suora tiputus sairaalan kuudennesta kerroksesta.

  Rukopiikki

  Kenenkäs hovinarri se Zelesky on? Eräs israelilainen toimittaja totesi kerran että ”Amerikka hallitsee maailmaa, me juutalaiset hallitsemme Amerikkaa”.

Esillä 10 vastausta, 4,791 - 4,800 (kaikkiaan 4,913)