Keskustelut Puukauppa UPM kampanja.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 84)
 • UPM kampanja.

  Osui korviin radiosta mainos, jossa UPM tarjoaa 100e metsänhoitoseteliä, yli 400 kuution kaupoista. Onkohan tämä nyt mietitty tarkkaan? Mielestäni luo varsin kitsaan vaikutelman. 400 kuutiota on kuitenkin ihan kelpo leimikko. Vähintään 500e tai 1 ha taimikonhoitoa olisi luonut hyvän vaikutelman.

 • Metsuri motokuski

  Eihän sellaista voi luvata kun taimikot on niin erilaisia puustoltaan. Silloinhan jokainen raivuuttaisi pahimmat ryteiköt upm:llä.

  sitolkka

  400 kuution leimikkojakin on hyvin monenlaisia.

  jees h-valta

  Aloittajan linjoilla, ei tuo järin kummoinen tarjous kyllä ole.

  ChesterC

  Huonoimmillaan 400 kuution ensiharvennusryteikkö 7e pystyhintaan raivattuna hyvitettynä pahin th-kohde, jota metsuri tekee 2 päivää. Ei kauhean huono diili firmalle.

  meetsuri

  Tuntuu aika pieneltä tuo yksinäinen satanen metsänhoitoon. Ennemmin ottaisin vaikka ruokakauppaan lahjakortin ku tuon.

  jees h-valta

  UPM voisi ottaa opiksi osuuskunnalta miten asiakkaita kohdellaan. Nyt tuppaa kutsua jatkuvasti ympäri suomea oleviin tilaisuuksiin. Lähin ja tuorein olisi huvipuistoa Tampereella päiväksi kahdelle. Metsäohjelmalla tosin joka sopii toki nyt oikein hyvin huvittelupaikkaan. Senverran huvittavaa hallitustakin tyrkkää. Toki typerää että arkipäivänä kun silloin putoaa tällaiset kurjat työlliset pois porukasta mutta hyviä muitakin kesälle vielä piisaa valikoitavaksi.

  Puuki

  Max 25 c / m³ lisärahaa puukaupasta ei kovin suuri panostus ole.  Aikoinaan UPämmäkin kustansi puukaupan yhteydessä uudet taimet ilman ja maan muokkauksen puoleen hintaan.  Lisäksi oli mm. hirvenmetsästystä ja hirvenlihaa tarjolla.   Nyt ei ole ilmeisesti enää varaa vastaaviin etuihin.  Kun 1 motti ostettua puuta kasvattaa jalostusketjussa arvoa reilusti yli 200 €:n  ja parhaimmillaan liikevoitto ylittää 20 % , niin vähän parempaan porkkanaan mo:n suuntaan pitäisi jo tuon pohjaltakin ajateltuna pystyä.  Varsinkin kun esim. se hyvä taimikonhoito hyödyttää tod. näk. varsinkin juuri metsäteollisuutta tulevaisuudessakin.

  Olen samaan mieltä ap:n kanssa . Sopivampi metsänhoitoseteli olisi ollut vaikkapa 400 € yli 100 motin kaupasta lähtien.

  Tolopainen

  Tuo setelihän on oikeasti vain 70€, hiukan tuossa yritetään peesata MG:n maksamia bonuksia mutta ei ole lähelläkään samaa tasoa. Ero on lähes yhtä suuri kuin k-ja s-bonuksilla. Pitää olla aika ymmärtämätön, jos tuolla perusteella tekee puukaupan.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Euro  motille olisi jo houkutin,vappusatanen ei kyllä rikkaalta firmalta kummoinen porkkana ole.Takavuosina StoraEnso antoi S-kauppaan ladatun lahjakortin,kun kaksituhatta mottia oli yhteensä määräajassa myynyt.Oli kätevä,mutta sitten lopettivat hiljaisesti.

  jees h-valta

  Toloppa kyllä oikeassa. Mutta eipä ole umpin lappuja täälläpäin suuresti pinojen päissä näkynytkään. Kyllä se on Metsä-Group ja Stora-Enso kun pinojen päissä on laput. Metsänhoitoyhdistys näyttää saaneen viime vuosina Storalle hyvin kiintiötä koska noin hyvin myös edustettuna.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 84)