Keskustelut Puukauppa UPM kampanja.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 84)
 • UPM kampanja.

  Osui korviin radiosta mainos, jossa UPM tarjoaa 100e metsänhoitoseteliä, yli 400 kuution kaupoista. Onkohan tämä nyt mietitty tarkkaan? Mielestäni luo varsin kitsaan vaikutelman. 400 kuutiota on kuitenkin ihan kelpo leimikko. Vähintään 500e tai 1 ha taimikonhoitoa olisi luonut hyvän vaikutelman.

 • Tolopainen

  S-market on erihintainen kuin prisma, sen tietenkin valistunut asiakas ottaa huomioon, kun molemmat liikkeet on lähietäisyydellä.

  sitolkka

  Kylläkait sitä rahalla saa tavaraa vielä lähikaupoistakin. Ainahan se on halpaa jos vain rahalla saa.

  Puuki

  Niinpä ja toisaalta lähikauppoja pitäisi tukeakin.  Sitten veetuttaa kun ei ole kivijalkakauppaa kuin jossain 100- 50 km päässä . Matkakulutkin on nousseet…

  Jätkä

  On kuitenkin yksi valtakunnallinen kauppaketju, jonka kaikissa myymälöissä on täsmälleen samat hinnat: ”Koska se on reilua”. Kun lisäksi hinnat ovat kauttaaltaan suomen alhaisimmasata päästä ja laatu on ihan huippua, ei kannata paljoa jäsenkortteja vingutella, vaan kortiksi kelpaa vaikka postikortti, taikka kirjastokortti.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  IKEA!

  Jätkä

  IKEA on pois laskuista, koska niitä on niin satumaisen harvassa. Tosikova kilpailija Lidlille on tuossa aika lähellä : Suomen kuuluisin Kyläkauppa, jossa kohta saa nauttia myös ilmaisesta huvipuistosta kaikenlaisten vetkuttimien ja hyrrien muodossa. Siellä käy joka vuosi miljoonia asiakkaita ja kesä-huvipuistossakin muutama satatuhatta  – etupäässä lapsia.

  Tuo kauppakylä hakkaa kaikessa esim Lempäälän Ideaparkin 100 -0, joka on kokemukseni mukaan kolkko ja puolihämärä – sekä puolityhjä kolossi. Ei minun makuuni.

  Apli

  Pitkään jo menny kaikki harvennukset UPM.. Erittäin ammattitaitoiset korjuuyrittäjät, homma pelaa muutenkin kun junan vessa, rahaliikenne, taimet, osto yms yms.. Nää vappusataset ei paljon hetkauta!

  arto arto

  Noista kauppojen etukorteista. Meillä käydään. Pelkästään s ryhmän kaupoissa. Boonusta ja ylijäämä palautusta tuli. Pitkälti toista tonnia.  Koskaan en lidlissä käynnyt enkä mene, poika ihaili sietä jotain räikkälenkki satsia. Sanoin jos sen ostat kotiin ei ole tulemista. Annoin tosin rahat parempaan laatu lenkisatsiin. Sen verran kotimaata rakastan että kierrän kaukaa kyseisen liikkeen. Arto metsästä mäkryjen keskeltä viccyä tankatessa.

  Kalle Kehveli

  Lidl paras kauppa, muualla ei paljon käydäkään, ei varsinkaan porvareiden S- ja K-kaupoissa. Halpahallissa joskus, ja muissa halpakaupoissa työkalu ja öljyostoksilla.

  Rane2

  Kehvelikin on huomannut  että suomalaisen duunarin tekemät tuotteet ovat liian kalliita (palkkakulut) joten siksi Lidl.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 84)