Keskustelut Puukauppa UPM kampanja.

Esillä 4 vastausta, 81 - 84 (kaikkiaan 84)
 • UPM kampanja.

  Osui korviin radiosta mainos, jossa UPM tarjoaa 100e metsänhoitoseteliä, yli 400 kuution kaupoista. Onkohan tämä nyt mietitty tarkkaan? Mielestäni luo varsin kitsaan vaikutelman. 400 kuutiota on kuitenkin ihan kelpo leimikko. Vähintään 500e tai 1 ha taimikonhoitoa olisi luonut hyvän vaikutelman.

 • Tolopainen

  Niin puhun nyt vain omista kokemuksista ja näkemyksistä, mitä on tapahtunut täälläpäin. Verrattuna siihen miten vilkasta puukauppaa UPM käy noilla ruotsinkielisillä alueilla tehtaidensa ympäristössä, kyllä tuossa iso ero on.

  Yleensä takavuosina UPM teki puista aina paremman tarjouksen kuin muut yhtiöt. Nykyisin en viitsi edes mennä sinne toimistoon oven saranoita kuluttamaan, tieteää jo ilman kysymättäkin mitä sieltä tulee ja kun UPM kuitenkin näyttää saavan kuitupuut niin miksi vaivautua tekemään kilpaileva tarjous.

  Burgeri

  Nyt kun tässä on jo aihe muuttanut matkalla suuntaa moneen kertaan niin hyvä kysyä kokeneimmilta: Mikä on paras yhtiö myydä puuta? Tiedän että tästä ollaan monta mieltä, mutta olisi kiva tietää kokemuksia? Itse aina noviisina tehnyt yhteistyötä upm kanssa, mutta pikkuhiljaa alkaa tuntua että jos ennen kustiin silmään niin nyt jo lasketaan suuhunkin. Ja nyt lähinnä haen kokemusta pitkäaikaisesta yhteistyöstä.

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Mitä kauemmin operoit yhden yhtiön kanssa sitä pahemmin sinua viilataan linssiin. Metsänhoitoyhdistykset ovat pahin kirosana noille toimijoille. Kilpailutus ja valvonta ovat myrkkyä.

  Vaikuttaa vahvasti siltä, että noita karhukoplia (välistävetäjiä) on joka yhtiössä.

  On hyvä muistaa, että sahat ja metsäkoneurakointi ovat kannattavuudeltaan hyvin surkeita (lieneekö huonompia tässä maassa).

  Jovain

  Ettei vaan sinne päin, tiimit välistävetäjiä on joka yhtiössä. Ovat kannattavuudessaan hyvin surkeita, mutta toiminnassaan hyvinkin tuottoisia. Vaikkapa nyt sahat klapitehtailijat parrunveistäjät tmv. vastaanotto toimintaa.

Esillä 4 vastausta, 81 - 84 (kaikkiaan 84)