Kommentit (14)

 1. Panu

  Siis koska istutettu, minkä kokoisia taimia ja arGrow:lla lannoitettu?

 2. Hienosti näyttää taimet viihtyvän.

 3. -Risukkojenraivaaja-

  Nyt tämän vuoden toukokuussa ja kaveriksi arGrowia

 4. Panu

  Kuvasta on vaikea hahmottaa taimen pituutta vaikka se näyttää kyllä kasvaneen hyvin. Osaatko sanoa paljonko se on kasvanut pituutta istutuksen jälkeen?

 5. Näyttää erehdyttävästi männyn taimelta neulasten pituuden vuoksi.

 6. Eikös nuo luonnon taimet olekin mäntyä? Istutettu näyttää kuuselta, ei kai tuosta voi erehtyä.

 7. Visakallo

  Minkä kokoinen uudistusala on kysymyksessä? Onko tuossa reunametsä tai siemen/jättöpuut lähellä? Onko koko alueella yhtä hyvä tilanne?

 8. Planter

  Kuvaa katsomalla luulin, että kyse on sekametsän perustamisesta, istutetaan kuusta ja kylvetään mäntyä. Kuvassa vaan lipsahtanut molemmat samaan mättääseen. Näin ajattelin, kun pieniä taimia on vain mättäässä, eikä sen ympärillä, vaikka koko kuvan ala näyttäisi luontaiselle siementämiselle/itämiselle soveliaalta.

 9. En väitä , että olisi mänty, vaan männyltä näyttää paljon. Olisiko rakeet vaikuttaneet neulasten pituuskasvuun, joka on silmiin pistävä.

  Tässä vertailuun tyypillinen kuusen taimi.

  https://www.metsalehti.fi/lukijoiden-kuvat/heinantorjunta/

 10. Planter

  Toisaalta taimitarhalla 2-vuotiaaksi kasvatettu ja lannoitettu taimi on hyvin samannäköinen kuin lukijan kuvan maastossa kasvanut:

  https://aijaa.com/8evVb9

 11. Mikä tällainen linkki on, joka ei ainakaan minun koneella aukea?

 12. Kurki koneella on viiruksen torjunta säädetty turhan tiukalle. Toimii linkki.

 13. Planter

  Siinä nyt ei mitään menetä, jos jää yksi kuusen kuva näkemättä, niitä maailmassa riittää, mutta saattaa jäädä jotain muutakin, jos on jokin tiukka esto päällä.
  Itsellä linkki avautuu kännykällä, tabletilla, läppärillä ja pöytäkoneella. Kävijälaskurin mukaan siellä muitakin käynyt kurkkimassa.

  Mikä linkkikö?
  ”Aijaa” on ilmainen mainosrahoitteinen kuvienjakopalvelu, ei tarvitse edes rekisteröityä. Voit ladata sinne kuvia tietokoneeltasi tai kännykältä. Aijaa antaa linkin kuville ja voit kopioida sen kirjoittamasi tekstin yhteyteen. Kuvat säilyvät palvelimella vähintään 3kk viimeisen katselukerran jälkeen.

 14. Aijaa.

Metsänhoito Metsänhoito