Kommentit (11)

 1. Hyvä kuva. Siinä on monimuotoisuutta, kun perhosille ja muille ötököille kasvaa luonnonkukkia. Korvaa puuttuvia ketoja ja metsäniittyjä. Ne on hyvin uhanalaisia nykyään.

 2. Tuolla tiellä olisi mukava kävellä kamera kaulassa

 3. Ei taida olla Arttu Viskarin ”Mökkitie”

 4. Gla

  Arttu jatkoi suoraan heavymetal highwaylle, mutta kuvassa näkyy se, mistä on itse pitänyt tänne kuva lähettää. Aukkoon on kasvanut todellinen hyönteishotelli. Vähän eri skaalassa kuin cityvihreiden askarteluteokset, joissa porataan puupalikkaan reikiä hyönteisiä varten.

 5. Petkeles

  Naurakaamme city (=väärä elinympäristö) vihreille (=väärä puoluekanta).

 6. Todella kaunis luonnollinen kukkaketo. Mutta missä ne puut?

 7. Ei mökkitiellä tarvitse puita olla. Metsätiellä ei valo riitä kukkamerelle😊

 8. Ei tiellä todellakaan yleensä puita kasva,mutta tien kahta puolta kylläkin kolmannen kesän terhakoita kuusia,horsma kylläkin tällä hetkellä näköhavainnon perusteella valtakasvi.

 9. Rauduskoivu olisi jo kolmemetristä.

 10. Tai ne koivut olisi syöty. Tähän mennessä kuusen kasvatus on ollut selvästi koivua kannattavampaa. Kumman riskin Jesse valitset? Varman hirvituhon vai epävarman kirjanpainajatuhon?

 11. Suo siellä ja vetelä täällä. Varmaan hirvituhoon sentään voi ihminen vaikuttaa kun ampuu riittämiin hirviä pois metsiltä. Kirjanpainajajahti on aika kimuranttia hommaa. Onkohan joku siinä onnistunut?

Luonto Luonto

Keskustelut