Kekkilä kokonaan Neovan omistukseen, samalla vaihtuu toimitusjohtaja

Neovan toimitusjohtaja Vesa Tempakka nimitettiin myös Kekkilä-BVB:n toimitusjohtajaksi.

Kasvualustoja kansainvälisille markkinoille valmistava Kekkilä-BVB siirtyy kokonaan Neovan eli entisen Vapon omistukseen. Neova omisti jo 70 prosenttia Kekkilä-BVB:stä, ja nyt se on ostanut 30 prosentin vähemmistöosuuden hollantilaiselta Nielson Belegging en Beheer B.V.:ltä. Kauppahintaa ei kerrottu.

Samalla Kekkilä-BVB:n toimitusjohtaja Juha Mäkinen jättää yhtiön. Kekkilä-BVB:n osuus Neovan liikevaihdosta on jo kaksi kolmasosaa, joten yhtiön hallitus päätti yksinkertaistaa organisaatiota ja nimitti Neovan toimitusjohtaja Vesa Tempakan myös Kekkilä-BVB:n toimitusjohtajaksi.

”Haluan kiittää Juha Mäkistä siitä työstä, jonka hän on tehnyt ensin Kekkilä Oy:n toimitusjohtajana ja viimeisen kolmen vuoden aikana Kekkilä-BVB:n toimitusjohtajana. Hänen johdollaan Kekkilä-BVB:stä on kasvanut alansa johtava toimija Euroopassa niin asiakkuuksilla, liikevaihdolla kuin vastuullisella toimintatavalla mitattuna”, Vesa Tempakka sanoo.

Kekkilä-BVB Oy muodostettiin 2019 vuoden alussa, kun suomalainen Kekkilä Oy ja hollantilainen BVB Substrates B.V. yhdistivät liiketoimintansa Kekkilä-BVB Oy:ksi. Yhtiö on kolmessa vuodessa kasvattanut liikevaihtoaan noin 100 miljoonalla eurolla.

Lisää aiheesta: Neova myy osuutensa Scandbiosta ja luopuu pellettituotannosta Ruotsissa

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Tekniikka Tekniikka

Kuvat