Metsänhoitoyhdistys Lakeuden uudeksi johtajaksi valittiin Pasi Lahti

Lahti siirtyy yhdistykseen Skogssällskapet Finlandista.

Metsänhoitoyhdistys Lakeuden uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu metsätalousinsinööri (AMK) Pasi Lahti. Hän aloittaa yhdistyksessä viimeistään joulukuun alussa.

Lahti siirtyy Lakeuteen Skogssällskapet Finland Oy Ab:stä, jossa hän on vastannut metsänomistajien maaomaisuuden hoidosta ja kiinteistöomaisuuden kehittämisestä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa UPM:llä ostomiehenä ja Lappajärven Osuuskaupan toimitusjohtajana.

”Uusi johtaja tuo tullessaan aina uuden mahdollisuuden ja uudenlaisen näkökulman yhdistyksen kehittämiseen. Pasin metsäalan ulkopuolelta hankkima johtamiskokemus ja muista työpaikoista saama metsäalan monipuolinen kokemus luovat hyvät edellytykset kehittää yhdistystä edelleen eteenpäin”, toteavat valtuuston puheenjohtaja Juha Kotiranta ja hallituksen puheenjohtaja Herman Hakala.

Mhy Lakeuden toiminnanjohtajan pesti vapautui, kun edellinen johtaja Jussi Parviainen siirtyi Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaan palvelukseen lokakuun alussa. Väliaikaisesti yhdistystä johtaa metsäesimies Maria Niemelä.

Metsänhoitoyhdistys Lakeudessa työskentelee 19 toimihenkilöä, 12 vakituista metsuria ja kymmeniä yrittäjiä työntekijöineen. Jäseninä yhdistyksessä on 5 140 metsänomistajaa, joilla on yhteensä 174 000 hehtaaria metsää.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Metsänhoito Metsänhoito

Kuvat